Svet Angelov http://www.svetangelov.com Zavetje obilja in sreče Sat, 05 Aug 2017 21:20:59 +0000 sl-SI hourly 1 http://wordpress.org/?v=4.2.15 Kako angelske karte resnično delujejo, video nasvethttp://www.svetangelov.com/osebna-rast/kako-angelske-karte-resnicno-delujejo-video-nasvet http://www.svetangelov.com/osebna-rast/kako-angelske-karte-resnicno-delujejo-video-nasvet#comments Mon, 03 Apr 2017 15:23:54 +0000 http://www.svetangelov.com/?p=9194 Verjetno ste se že kdaj spraševali kako delujejo angelske karte? Če želite izvedeti več, vas vabim k ogledu najnovejšega nasveta, ki sem ga objavila na blogu.

The post Kako angelske karte resnično delujejo, video nasvet appeared first on Svet Angelov.

]]>
Kako angelske karte resnično delujejo, video nasvet

Angelske karte – Verjetno ste se že kdaj spraševali kako delujejo?

Za nadaljne raziskovanje vam priporočam, da kliknete na posamezen naslov tukaj spodaj in si preberete in ogledate še več informacij.

ANGELSKE KARTE Sporočila angelske ljubezni

ANGELSKE KARTE Sporočila angelov

ANGELSKE KARTICE Hitra rešitev za osebni in poslovni uspeh

The post Kako angelske karte resnično delujejo, video nasvet appeared first on Svet Angelov.

]]>
http://www.svetangelov.com/osebna-rast/kako-angelske-karte-resnicno-delujejo-video-nasvet/feed 0 Angelske karte - kako delujejo? - Svet Angelov Angelske karte - Verjetno ste se že kdaj spraševali kako delujejo? Za nadaljne raziskovanje vam priporočam, da si Kako angelske karte resnično delujejo, video nasvet
Pomoč angelov pri sodnih zadevahhttp://www.svetangelov.com/osebna-rast/pomoc-angelov-pri-sodnih-zadevah http://www.svetangelov.com/osebna-rast/pomoc-angelov-pri-sodnih-zadevah#comments Tue, 02 Aug 2016 09:09:34 +0000 http://www.svetangelov.com/?p=8751 Pomoč angelov pri sodnih zadevah ... to je vprašanje, ki ste mi ga zastavili ta teden, zato sem za vas posnela zanimiv angelski video nasvet.

The post Pomoč angelov pri sodnih zadevah appeared first on Svet Angelov.

]]>
Pomoč angelov pri sodnih zadevah … to je vprašanje, ki ste mi ga zastavili ta teden, zato sem za vas posnela zanimiv angelski video nasvet.

The post Pomoč angelov pri sodnih zadevah appeared first on Svet Angelov.

]]>
http://www.svetangelov.com/osebna-rast/pomoc-angelov-pri-sodnih-zadevah/feed 0 Pomoč angelov pri sodnih zadevah - Svet Angelov Pomoč angelov pri sodnih zadevah ... to je vprašanje, ki ste mi ga zastavili ta teden, zato sem za vas posnela zanimiv angelski video nasvet. pomoč angelov pri sodnih zadevah
Pomoč angelov učenjahttp://www.svetangelov.com/osebna-rast/pomoc-angelov-ucenja http://www.svetangelov.com/osebna-rast/pomoc-angelov-ucenja#comments Mon, 27 Jun 2016 23:02:12 +0000 http://www.svetangelov.com/?p=8637 Pomoč angelov učenja je lahko zelo dobrodošla tudi pri opravljanju izpitov, pri učenju in tudi za izboljšanje komunikacije z učiteljico ali profesorjem.

The post Pomoč angelov učenja appeared first on Svet Angelov.

]]>
Pomoč angelov učenja pri opravljanju izpitov.

Pomoč angelov učenja je lahko zelo dobrodošla tudi pri opravljanju izpitov, pri učenju in tudi za izboljšanje komunikacije z učiteljico ali profesorjem.

Priporočam tudi afirmacije za boljše in lažje učenje.

Več o afirmacijah si lahko preberete tako, da kliknete tukaj!

mp3_afirmacije_za_ucenje

 

Mp3 posnetek afirmacij za lažje in hitrejše učenje, lahko naročite tako, da kliknete TUKAJ!

The post Pomoč angelov učenja appeared first on Svet Angelov.

]]>
http://www.svetangelov.com/osebna-rast/pomoc-angelov-ucenja/feed 0 Pomoč angelov učenja - Svet Angelov Pomoč angelov učenja pri opravljanju izpitov. Pomoč angelov je lahko dobrodošla tudi pri opravljanju različnih izpitov, pri učenju in pri odlični komunikaciji z učiteljico ali profesorjem. pomoč angelov učenja mp3_afirmacije_za_ucenje
Kako lahko aktivirate svoje tretje okohttp://www.svetangelov.com/osebna-rast/kako-lahko-aktivirate-svoje-tretje-oko http://www.svetangelov.com/osebna-rast/kako-lahko-aktivirate-svoje-tretje-oko#comments Wed, 27 Apr 2016 16:20:45 +0000 http://www.svetangelov.com/?p=8466 Danes bom govorila o tretjem očesu in o tem:

kako lahko aktivirate svojo šesto čakro imenovano tretje oko
izvedeli boste, kako se izraža, če imate v tretjem očesu preveč ali premalo energije
z vami pa bom tudi podelila nekaj praktičnih nasvetov, kako se lahko sami povežete z angeli tretjega očesa in Nadangelom Rafaelom.

The post Kako lahko aktivirate svoje tretje oko appeared first on Svet Angelov.

]]>
Kako lahko aktivirate svoje tretje oko

Danes bom govorila o tretjem očesu in o tem:

 • kako lahko aktivirate svojo šesto čakro imenovano tretje oko
 • izvedeli boste, kako se izraža, če imate v tretjem očesu preveč ali premalo energije
 • z vami pa bom tudi podelila nekaj praktičnih nasvetov, kako se lahko sami povežete z angeli tretjega očesa in Nadangelom Rafaelom.

Indijska tradicija imenuje tretje oko oko znanja – notranji učitelj, v budistični umetnosti je 3. oko upodobljeno kot dragulj sredi čela bud.
Evangelij pa pravi: Luč telesa je oko: če je torej tvoje oko jasno, bo tvoje telo polno luči. Matej 6:22
Upanišade pa opisujejo človekovo telo kot mesto z desetimi vrati, devet vrat vodi navzven, to so: obe očesi, nosnici, ušesa, usta, sečnica in zadnjik. Deseta vrata – tretje oko, vodijo v notranje svetove in notranje nivoje zavesti.

Šesta čakra ali tretje oko je povezana s hipofizo in epifizo – češariko. Leži med obrvmi in je indigo modre barve. Razvija se v sedmem letu starosti otroka.

Tehnično gledano je češerika majhna žleza z notranjim izločanjem v samem središču možganov. Najdemo jo na vrhu hrbtenice oz. tam, kjer se možgani nadaljujejo v hrbtenico.

Medicina češeriki pripisuje funkcijo izločanja hormona sreče.

Zdaj pa si poglejmo, kako se lahko izraža energijsko stanje tretjega očesa v vašem življenju?

Osebe, ki imajo v svojem tretjem očesu premalo energije, so lahko precej nedisciplinirane, preobčutljive, velikokrat občutijo strah pred uspehom, v skrajnih primerih pa zbolijo za shizofrenijo.

Če ima tretje oko preveč energije,  potem se to lahko odraža kot: pevelik ego, ponos, taka oseba je lahko precej manipulativna, fanatična in avtoritativna.

Uravnotežena energija v tretjem očesu pa se izraža kot karizmatičnost, taka oseba z lahkoto sprejema in sledi svojemu notranjemu vodstvu, je nenavezana na materialne dobrine in je ni strahu pred smrtjo.

Če vaše tretje oko – šesta čakra nepravilno deluje, potem so možne naslednje fizične in psihološke težave:

 • težave s sinusi
 • ponavljajoči se nahodi
 • možganska kap
 • možganski tumor
 • motnje vida (kratkovidnost, daljnovidnost, astigmatizem, škiljenje, glavkom, konjunktivitis, vnetje šarenice …)
 • glavobol (napetost, migrena)
 • vrtoglavica, omotica
 • težave z očmi in očesno mreno
 • disleksija
 • okvare sluha (šumenje, izguba sluha, vnetja ušes)
 • bolezni hipofize (endokrino neravnovesje)
 • presnovne motnje
 • Različni strahovi
 • nesposobnost pravilne presoje
 • halucinacije in obsesije
 • težave s koncentracijo
 • togost v razmišljanju
 • nočne more
 • oseba težko vizualizira

Pri uravnoteženju energije tretjega očesa si lahko pomagate tudi z naslednjimi kristali:

ametist, modri fluorit, smaragd, sugelit

Jedi, ki se priporočajo pri uravnoteženju energije tretjega očesa, so:

vsa zelenjava, sadje in različni čaji: preslica, sivka, vijolica, divja mačeha, dobra misel ….

Tretje oko vam pomagajo uravnotežiti tudi angeli tretjega očesa in Nadangel Rafael.

Nadangel Rafael vam poleg tega, da je zadolžen za zdravljenje, lahko omogoči veliko jasneje videti nastalo situacijo in jasne vizije, seveda, če ga boste za to prosili.

Nadangel Rafael in angeli tretjega očesa vam bodo pomagali uravnotežiti vaše tretje oko in bodo prečistili različna negativna programiranja iz tega življenja in tudi iz preteklih, ki vam onemogočajo jasno videnje. Pod jasno videnje imam v mislih tako jasno videnje trenutne situacije, kot tudi jasne vizije – jasnovidnost.

Sedaj pa bom z vami podelila nekaj načinov, kako se lahko sami povežete z angeli tretjega očesa in nadangelom Rafaelom?

Prižgite belo svečko, predvajate si pomirjajočo glasbo, se sprostite, ozemljite in usmerite zavedanje v svoje tretje oko. Pokličete svetlobne angele tretjega očesa in jih prosite za čiščenje in uravnoteženje očesa. Ničesar ne vizualizirate – samo opazujemo, kaj se dogaja. Čez čas se zahvalite in znova ozemljite.

Tri noči zapored pred spanjem prosite angele tretjega očesa, da med vašim spanjem očistijo in uravnotežijo vaše tretje oko. Zjutraj se seveda ne pozabite zahvaliti.

Napišite pismo angelom tretjega očesa in nadangelu Rafaelu ter jih prosite za čiščenje, zdravljenje in uravnoteženje tretjega očesa in za jasne vizije.
Vsako jutro in vsak večer se v molitvi povežite z angeli tretjega očesa in nadangelom Rafaelom, ter prosite za jasne vizije in usmeritev. Zahvalite se.
Kadar koli se čez dan spomnite, zastavite vprašanje svojim angelom tretjega očesa in prisluhnite odgovorom. Odgovori lahko pridejo na različne načine, lahko jih slišite ali vidite. Sporočila, lahko pa prispejo tudi pozneje, skozi besede kakšnega človeka, kakšno knjigo ali časopis …

Karto »ANGEL TRETJEGA OČESA« iz angelskih kart »Sporočila angelske ljubezni« si daste na vidno mesto ali pa jo nosite s seboj, da vas vedno, ko jo zagledate ali se je dotaknete, spominja na vašo željo po jasnih vizijah. Slika te angelske karte namreč nosi močan energijski zapis, pravzaprav vse slike teh angelskih kart »Sporočila angelske ljubezni« nosijo močan energijski naboj posameznih angelov in nadangelov.
Angelske karte so vam na volju na tej povezavi http://trgovina.svetangelov.com/trgovina/angelske-karte/angelske-karte

Pričevanje:

Marjetka, moram ti povedat, da sem si angelsko karto »ANGELA TRETJEGA OČESA« vsakodnevno polagala pred spanjem na svoje tretje oko za 5 minut in nato položila karto na svojo nočno omarico. Potem sem svojemu angelu varuhu postavila vprašanje (karkoli me je pač v danem trenutku zanimalo) in čisto vsakič sem skozi svoje sanje prejela zelo natančne odgovore. Hvala ti za te resnično angelske karte!

–          Milica

No tako, bogatejši ste za spoznanje, kako se izraža, če imate v tretjem očesu preveč ali premalo energije in kako lahko hitro sami, ob pomoči angelov in nadangelov aktivirate in uravnotežite svojo šesto čakro, imenovano tretje oko. Na vas pa je, da sedaj stopite v akcijo in to kar ste se ravnokar naučili, spraviti v prakso.

Zato, ker velikokrat blokade tretjega očesa ne izvirajo samo iz trenutnega življenja, ampak lahko vzrok za težave leži v preteklih življenjih, sem za vas pripravila čudovito meditacijo PREBUJANJE 3. OČESA, da boste hitreje in lažje odpravili vzrok težav.

Podrobnosti o meditaciji:

http://trgovina.svetangelov.com/trgovina/mp3-angelske-meditacije/nadangeli-prebujanje-tretjega-ocesa

Angelske karte: SPOROČILA ANGELSKE LJUBEZNI

http://trgovina.svetangelov.com/trgovina/angelske-karte/angelske-karte

Veliko božjih blagoslovov vam želim,

podpis

Marjetka Novak

Vaša angelska mentorica

 

The post Kako lahko aktivirate svoje tretje oko appeared first on Svet Angelov.

]]>
http://www.svetangelov.com/osebna-rast/kako-lahko-aktivirate-svoje-tretje-oko/feed 0 Kako lahko aktivirate svoje tretje oko - Svet Angelov Kako lahko aktivirate svoje tretje oko xxxxxxx tretje oko podpis
Svetlobni krogihttp://www.svetangelov.com/osebna-rast/svetlobni-krogi http://www.svetangelov.com/osebna-rast/svetlobni-krogi#comments Thu, 07 Apr 2016 13:00:41 +0000 http://www.svetangelov.com/?p=8401 V videu boste videli različne fotke s svetlobnimi krogi, tridimenzionalno piramido, ki se je pojavila na fotki, ki sem jo posnela v Sedoni, na koncu pa vam bom priporočila knjigo o svetlobnih krogih, ki me je navdušila.

The post Svetlobni krogi appeared first on Svet Angelov.

]]>
Svetlobni krogi

V videu boste videli različne fotke s svetlobnimi krogi, tridimenzionalno piramido, ki se je pojavila na fotki, ki sem jo posnela v Sedoni, na koncu pa vam bom priporočila knjigo o svetlobnih krogih, ki me je navdušila.

The post Svetlobni krogi appeared first on Svet Angelov.

]]>
http://www.svetangelov.com/osebna-rast/svetlobni-krogi/feed 0 Svetlobni krogi - Svet Angelov Svetlobni krogi V videu boste videli različne fotke s svetlobnimi krogi, tridimenzionalno piramido, ki se je pojavila na fotki, ki sem jo posnela v Sedoni, na koncu pa vam bom priporočila knjigo o svetlobnih krogih, ki me je navdušila. svetlobni krogi, angeli, duhovni vodniki,svetlobni krogi
Kako aktivirati svojo notranjo energijohttp://www.svetangelov.com/osebna-rast/kako-aktivirati-svojo-notranjo-energijo http://www.svetangelov.com/osebna-rast/kako-aktivirati-svojo-notranjo-energijo#comments Wed, 30 Mar 2016 21:19:43 +0000 http://www.svetangelov.com/?p=8382 Kako aktivirati svojo notranjo energijo? Danes bom govorila, o energiji denarja in o tem, kako lahko aktivirate luč znotraj sebe.

The post Kako aktivirati svojo notranjo energijo appeared first on Svet Angelov.

]]>
Kako aktivirati svojo notranjo energijo? Danes bom govorila, o energiji denarja in o tem, kako lahko aktivirate luč znotraj sebe.

Danes vam priporočam angelsko meditacijo SREČANJE Z DEVO DENARJA

srečanje z devo denarja

Vse podrobnosti o meditaciji SREČANJE Z DEVO DENARJA, se nahajajo TUKAJ!

AKTIVACIJA SVETLOBNEGA TELESA, krajša verzija meditacije … TUKAJ!

Več o spletnem tečaju AKTIVACIJA SVETLOBNEGA TELESA lahko izveste TUKAJ!

 

 

The post Kako aktivirati svojo notranjo energijo appeared first on Svet Angelov.

]]>
http://www.svetangelov.com/osebna-rast/kako-aktivirati-svojo-notranjo-energijo/feed 0 Kako aktivirati svojo notranjo energijo - Svet Angelov Kako aktivirati svojo notranjo energijo kako aktivirati svojo notranjo energijo srečanje z devo denarja
Od česa je odvisen vaš uspehhttp://www.svetangelov.com/osebna-rast/od-cesa-je-odvisen-vas-uspeh http://www.svetangelov.com/osebna-rast/od-cesa-je-odvisen-vas-uspeh#comments Fri, 04 Mar 2016 13:55:46 +0000 http://www.svetangelov.com/?p=8366 Vaš uspeh v življenju je odvisen od tega, koliko ste sposobni slišati svoj notranji glasu. Vsak izmed vas je blagoslovljen s tem, niste ločeni, ste eno z vsem, ste eno z božanskim virom, božansko modrostjo, božanskim umom (lahko rečete tudi univerzumom, če vam je to bližje). V vsakem trenutku ste unikatno povezani z božanskim virom.

The post Od česa je odvisen vaš uspeh appeared first on Svet Angelov.

]]>
Od česa je odvisen vaš uspeh, zakaj vam pri tem lahko pomaga vaš notranji glas in zavedanje o vseprisotni.

Vaš uspeh v življenju je odvisen od tega, koliko ste sposobni slišati svoj notranji glasu. Vsak izmed vas je blagoslovljen s tem, niste ločeni, ste eno z vsem, ste eno z božanskim virom, božansko modrostjo, božanskim umom (lahko rečete tudi univerzumom, če vam je to bližje). V vsakem trenutku ste unikatno povezani z božanskim virom.

Zato, ker smo vsi eno in ker je v tej enosti popolna, celostna modrost in nič ne manjka. Zato ker nič ne manjka je to eno največjih daril, ki nam ga daje bog, božansko (univerzum).

V vsakem trenutku imate sposobnost, da dostopate do te modrosti. Večina ljudi pa je žal odrezana od te modrosti, bodisi, da se tega ne zaveda ali pa meni, da je njim to nedostopno in na ta način potem omejujejo svoje življenje in svoj uspeh.

Pomembno je, da se začnete zavedati, da je od tega, koliko ste sposobni slišati glas modrosti znotraj sebe tudi odvisno, kako uspešno bo vaše življenje.

Vas zanima, zakaj ste vseprisoten, vsevedni, vsemogočni in nesmrtni, kot je dokazala tudi znanost?

Mi vsi skupaj obstajamo v holografskem polju energije …

Če razčlenimo svoje fizično telo … naše telo je sestavljeno iz fizičnega tkiva, organov, celic, molekul, atomov, subatomskih delcev in na najnižji ravni obstajamo kot kvantni delci energije. Plesoče točke svetlobe skačejo skozi skalarne valove.

Na fizičnem nivoju ne obstaja nič, kar ne bi bilo del vseprisotnega polja … vseprisotnost pomeni, da je nekaj prisotno vsepovsod, ves čas.

Ni kraja ali stanja, ki bi lahko obstajalo in ne bi imelo dostopa do neskončnih informaciji v holografskem polju, zato ste vseprisotni.

Vseprisotnost pomeni: neskončno zavedanje, razumevanje in vpogled v kompletno univerzalno znanje.

Ni časa in prostora, pa čeprav se nam vsem skupaj tako zdi …

V holografskem polju imate moč izbire, dostop do neskončnih informacij in na vse lahko vplivate s svojimi mislimi in dejanji … zato ste VSEPRISOTNI.

Ljudje večkrat rečejo, »joj, če se bom samo ukvarjal sam s sabo, potem sem egoističen/a … vedeti morate, ali se ukvarjate s seboj, da lahko duhovno napredujete in če sledite svojim sanjam, s tem kreirate določeno vibracijo, ki odzvanja v neskončnost in s tem, ko odzvanja v neskončnost avtomatično vpliva na vse okoli vas, zato vsakokrat, ko naredite preskok naprej v svojem življenju, avtomatično prispevate k boljšemu in lepšemu svetu.

VSEPRISOTNOST pomeni imeti neomejeno avtoriteto in vpliv ter sposobnost kontroliranja svoje usode, izbire svoje življenjske poti in da izberete, da postanete opazovalec, ki kreira opazovano.

V tem holografskem polju ste NESKONČNI in NESMRNI zato, ker ste energija na kvantnem nivoju … energija pa je brezčasna in neuničljiva.

Zamislite si, če bi vas to učili v šoli ali doma, namesto, da vam sidrajo, da niste vredni, da ste grešnik, da je bog nekaj, kar je izven vas in da morate malikovati nekaj ali nekoga izven vas, kako drugačno bi bilo vaše življenje.

Morda ste tudi vi v preteklosti kdaj obiskali kakšno vedeževalko ali jasnovidko, ker ste potrebovali pomoč … tudi v tem primeru ste svojo moč dali nekomu drugemu, verjeli ste, da nekdo drug ve več kot vi sami. Skrajni čas je, da se začnete zanašati na svoje notranje vodstvo in svojo resnico.

Zamislite si, kako čudovito bi bilo, ko bi v vsakem trenutku lahko slišali svoj notranji glas, svoje notranje vodstvo in vam odgovorov ne bi bilo potrebno iskati izven sebe. Ali ne bi bilo to čudovito?

Prav zdaj v tem trenutku se lahko odločite: »DOVOLJ JE«, ZDAJ se hočem naučiti slediti svojemu notranjemu vodstvu.

Zavedajte se, da ste vedno ob pravem času na pravem mestu!

Verjamem, da resonirate z vsem povedanim in ste navdihnjeni, zato vas vabim, da si sedaj pogledate program meditacije BLAGOSLOV NADANGELA ZAGZAGELA, HANIELA IN JEREMIELA ZA AKTIVACIJO INTUICIJE !

Blagoslov Nadangela Zagzagela, Haniela in Jeremiela za aktivacijo intuicije - meditacija

Če z vsem povedanim resonirat, vas vabim tudi, da te informacije podelite tudi s svojimi prijatelji in znanci. Hvaležni vam bodo!

Več o meditaciji BLAGOSLOV NADANGELA ZAGZAGELA, HANIELA IN JEREMIELA ZA AKTIVACIJO INTUICIJE, si lahko preberete TUKAJ!

Želim vam čudovit angelski dan!

Marjetka Novak

marjetka novak

The post Od česa je odvisen vaš uspeh appeared first on Svet Angelov.

]]>
http://www.svetangelov.com/osebna-rast/od-cesa-je-odvisen-vas-uspeh/feed 0 Od česa je odvisen vaš uspeh - Svet Angelov Od česa je odvisen vaš uspeh, zakaj vam pri tem lahko pomaga vaš notranji glas in zavedanje o vseprisotni. xx od česa je odvisen vaš uspeh Blagoslov Nadangela Zagzagela, Haniela in Jeremiela za aktivacijo intuicije – meditacija marjetka novak
Kako vpliva diagnosticiranje na energijo klienta?http://www.svetangelov.com/osebna-rast/kako-vpliva-diagnosticiranje-na-energijo-klijenta http://www.svetangelov.com/osebna-rast/kako-vpliva-diagnosticiranje-na-energijo-klijenta#comments Mon, 22 Feb 2016 21:05:45 +0000 http://www.svetangelov.com/?p=8345 Kako vpliva diagnosticiranje na energijo klienta? Ali lahko energijsko diagnosticiramo in kako to vpliva na klientovo auro in čakre?

The post Kako vpliva diagnosticiranje na energijo klienta? appeared first on Svet Angelov.

]]>
Kako vpliva diagnosticiranje na energijo klienta?

Ali lahko energijsko diagnosticiramo in kako to vpliva na klientovo auro in čakre?

Podrobnosti o spletnem tečaju “Aktivirajte svojo komunikacijo z Nadangelom Rafaelom za izboljšanje svojega zdravja!” si lahko preberete tako, da kliknete TUKAJ!

Podrobnosti o spletnem tečaju “Angelski reiki” si lahko preberete tako, da kliknete TUKAJ! (v pripravi)

Podrobnosti o dvodnevnem tečaju v živo “Angelski reiki si lahko preberete tako, da kliknete TUKAJ!

The post Kako vpliva diagnosticiranje na energijo klienta? appeared first on Svet Angelov.

]]>
http://www.svetangelov.com/osebna-rast/kako-vpliva-diagnosticiranje-na-energijo-klijenta/feed 0 Kako vpliva diagnosticiranje na energijo klienta? - Svet Angelov Kako vpliva diagnosticiranje na energijo klienta? Ali lahko energijsko diagnosticiramo in kako to vpliva na klientovo auro in čakre? Kako vpliva diagnosticiranje na energijo klienta
Energijsko zdravljenje – kako moliti in prositi?http://www.svetangelov.com/osebna-rast/energijsko-zdravljenje-kako-moliti-in-prositi http://www.svetangelov.com/osebna-rast/energijsko-zdravljenje-kako-moliti-in-prositi#comments Sat, 13 Feb 2016 14:46:36 +0000 http://www.svetangelov.com/?p=8266 Zakaj moramo pri energijskem zdravljenju vedno prositi, da se stvari zgodijo tako, kot je to v najvišje dobro klijenta?

The post Energijsko zdravljenje – kako moliti in prositi? appeared first on Svet Angelov.

]]>
Energijsko zdravljenje – kako moliti in prositi?

Zakaj moramo pri energijskem zdravljenju vedno prositi, da se stvari zgodijo tako, kot je to v najvišje dobro klijenta?

Tole je fotka, ki sem jo posnela na tečaju ANGELSKI REIKI 1.stopnja … na desni strani zgoraj se je pojavil svetlobni krog.

energijsko_zdravljenje

Če se želite tudi sami naučiti metode energijsko zdravljenje s pomočjo angelskega reikija, vas vabim, da si več preberete tukaj!

angelski-reiki

Že pred leti sem končala vse stopnje tradicionalnega Reikija. Vendar pa sedaj vidim, da je Angelski reiki v primerjavi s tradicionalnim, kot da bi primerjali Mercedes s Fičkom. Marjetka hvala, res si mi spremenila življenje, si odlična učiteljica z velikim srcem.”

– Valentina S., Ljubljana

Zahvaljujem se Marjetki Novak za čudovit, prizemljen pristop pri podajanju znanja o Angelskem reikiju. Na preprost, vsem razumljiv način, brez odvečnega kompliciranja je naša skupina prejela vse potrebno znanje za samostojno zdravljenje sebe in drugih. Po uspešni osvojitvi diplome za prvo stopnjo Angelskega reikija sem se brez pomislekov prijavil na drugo stopnjo. V tako prijetnem in s pozitivno energijo prepojenem prostoru se lahko dogajajo samo konkretni premiki v pozitivno smer. Prav vsak izmed udeležencev tako zakoraka lepšemu življenju naproti. Marjetka HVALA :)”

– Adam K., Koper

Več informacij o dvodnevnem tečaju ANGELSKI REIKI, se nahaja TUKAJ!

The post Energijsko zdravljenje – kako moliti in prositi? appeared first on Svet Angelov.

]]>
http://www.svetangelov.com/osebna-rast/energijsko-zdravljenje-kako-moliti-in-prositi/feed 0 Energijsko zdravljenje - kako moliti in prositi? - Svet Angelov Energijsko zdravljenje. Zakaj moramo pri energijskem zdravljenju vedno prositi, da se stvari zgodijo tako, kot je to v najvišje dobro klijenta? energijsko zdravljenje energijsko_zdravljenje angelski-reiki
Kako izvajamo angelski reading? Videohttp://www.svetangelov.com/osebna-rast/kako-izvajamo-angelski-reading http://www.svetangelov.com/osebna-rast/kako-izvajamo-angelski-reading#comments Sat, 06 Feb 2016 20:34:19 +0000 http://www.svetangelov.com/?p=8228 Kako izvajamo angelski reading in zakaj je pomembno, da ga izvajamo preko angelov varuhov? Razkrila vam bom zanimiva in poučno izkušnja z eno izmed mojih strank.

The post Kako izvajamo angelski reading? Video appeared first on Svet Angelov.

]]>
Kako izvajamo angelski reading in zakaj je pomembno, da ga izvajamo preko angelov varuhov? Razkrila vam bom zanimiva in poučno izkušnja z eno izmed mojih strank.

Več o angelskih readingih in svetovanju si lahko preberete tukaj!

beri_dalje

IMG_2945

The post Kako izvajamo angelski reading? Video appeared first on Svet Angelov.

]]>
http://www.svetangelov.com/osebna-rast/kako-izvajamo-angelski-reading/feed 0 Kako izvajamo angelski reading? - Svet Angelov Kako izvajamo angelski reading in zakaj je pomembno, da ga izvajamo preko angelov varuhov? angelski reading,Kako izvajamo angelski reading,Kako izvajamo angelski reading beri_dalje IMG_2945