Klub Svet Angelov – Brezplačno

Tukaj ste z razlogom!

Najbrž ste sami pri sebi začutili, da se vam življenje ne odvija tako, kot si želite, obenem pa čutite močno potrebo po spremembi!

Marjetka Novak
Marjetka Novak

Klub svet angelov je namenjen vsem, ki si želite v svojem življenju manj kaosa, torej vsem tistim, ki bi si radi ustvarili več radosti, obilja, harmonije in prebuditi svoje speče intuitivne sposobnosti s pomočjo angelov!

Angeli so energetska bitja, čiste luči, njihova naloga pa je, da vam pomagajo pri duhovnem razvoju.

Ko se naučite, kako vam angeli lahko pomagajo, kako se lahko z njimi povežete in jih prikličete, prejmete uporabna orodje in postopke, s katerimi si sami okrepite in povečate kakovost lastnega življenja.

Kadarkoli boste angele iskreno in predano poklicali, se vam bodo vedno odzvali!.

Vem, o čem govorim, saj sem sama z angeli doživela močno duhovno izkušnjo.
Vse tisto kar učim, sem z uspehom preizkusila v svojem življenju in pomagala številnim ljudem, da so prebudili svoje psihične sposobnosti, izboljšali svoje odnose in zdravje, uredili finance in postali magnet za obilje, ter pozitivna doživetja.

Če boste angele prosili za pomoč in jih priklicovali, se vam bo življenje začelo odvijati bolj tekoče. Lažje in hitreje boste reševati prav vse svoje težave.
Ob pravem času se boste znašli na pravem mestu, prebujati se vam bo začela intuicija, bolj boste prisluhnili samemu sebe. Nasproti vam bodo začeli prihajati pravi ljudje in prave priložnosti.

Tukaj sem zato, da vas popeljem na novo izkustveno raven in vam omogočim,
da boste zablesteli v polnem sijaju!

To pa še ni vse!

Ob vpisu Vas čaka še lepo presenečenje. Da se boste hitreje seznanili z znanjem in metodami, ki vam jih podaja Marjetka Novak, smo Vam pripravili »Začetni komplet«:
  • 21 angelskih molitev, ki vam bodo v življenje prinesle več notranjega miru in obilja. S pomočjo teh molitev se vam bodo postopoma začeli prebujati še speči potenciali.
  • Metoda aktivacije in manifestacije obiljaTM – ta e-knjiga vam ponuja recept za uglasitev energijskega in informacijskega polja s frekvenco obilja
  • Pogovori z nadangeli – V tej e-knjigi boste našli odgovore na številna vaša vprašanja glede angelov in nadangelov.
  • Uporaba angelskih esenc – Z angelskimi esencami boste lažje odpravili najgloblje vzroke svojih težav, pomagale pa vam bodo tudi pri duhovnem prebujenju.
  • Afirmacije za odlične odnose – afirmacije so pozitivne misli, ki jih ponavljamo in so odličen način za spreminjanje prepričanj, ki nas ne podpirajo.
  • Povezovanje z angelom varuhom – meditacija vam bo pomagala stopiti v stik z vašim angelom varuhom. Je v mp3 obliki in jo lahko poslušate tudi na vaši mobilni napravi.
  • BONUS – Pošlji angelsko e-razglednico – spletna aplikacija
  • BONUS – Pošlji sporočilo Angela obilja – spletna aplikacija
  • BONUS – Izvleci svoje angelsko sporočilo – spletna aplikacija

Ste torej pripravljeni?

Vse kar morate v tem trenutku storiti je, da vpišete svoje podatke v obrazec na desni strani.

S tem boste pridobili BREZPLAČNO ČLANSTVO v Klubu Svet Angelov.

Veselim se, da bom svoje znanje lahko delila z Vami!

Marjetka Novak
arrow

DA, želim se BREZPLAČNO včlaniti in prejeti DARILO!

Ime
Priimek
Naslov e-pošte

Varovanje osebnih podatkov