info@svetangelov.com
+386 (0)31/830-299
vignette_top

Angelske meditacije

Naj vam angeli pomagajo do boljšega in kvalitetnejšega življenja!

Vabimo vas, da se pridružite Marjetki Novak, pri izjemnih skupinskih internetnih meditacijah. Vsi, ki poznate Marjetko, veste, da so njene meditacije izjemne in neponovljive izkušnje, ki jih ne smete zamuditi.

Ker se bomo ob navedenem času združili v velikem številu iz vse Slovenije in drugod, bodo energije zelo močne. Zato nikar ne zamudite te izjemne priložnosti.

Pomagala vam bomo, da dokončno odpustite in ozdravite svojo preteklost in začnete srečno, uspešno in zadovoljno živeti tukaj in zdaj! Moje poslanstvo je, da vam pomagam do boljšega in kvalitetnejšega življenja.

Marjetka Novak
Marjetka NovakSeznam internetnih meditacij

Do meditacije lahko dostopate samo ob navedeni uri.

Vsem udeležencem skupinskih internetnih meditacij bomo naslednji dan po meditaciji na e-poštni naslov poslali tudi BREZPLAČEN MP3 zapis meditacije. Tako se boste lahko znova in znova predajali angelskim energijam v zavetju svojega doma.MIHAELOV PRAZNIK - 1X LETNO - Rezanje negativnih vezi pod vodstvom Nadangela Mihaela in celjenje energijskih ran
Termin Termin meditacije: petek, 29.09.2017 ob 18:00 uri
Cena: 20,00 EUR

RAFAELOV PRAZNI - 1X LETNO - Nadangel Rafael in angeli zdravilci
Termin Termin meditacije: torek, 24.10.2017 ob 18:00 uri
Cena: 20,00 EUR


Bodite obveščeni o novih Angelskih meditacijah!

Kliknite tu in se BREZPLAČNO včlanite v klub Svet Angelov ter izkoristite številne ugodnosti! Poleg darila in drugih brezplačnih ugodnosti, vas bomo redno obveščali o novih terminih skupinskih internetnih meditacij.