Intuicija – Kako jo lahko sami aktivirate v svojem vsakodnevnem življenju?

12 Nov 2014
Marjetka Novak
6529
0

Intuicija je način komunikacije vaše duše.

intuicija

Intuicija – Ali vas zanima kaj je in kako jo lahko aktivirate?

Intuicija je stanje razširjene duhovne zavesti, ki vam lahko pomaga, da se lažje in pravilno odločate, da v življenju sledite svojim ciljem, ste trdni in imate svojo notranjo moč. Poznamo različne vrste zaznav, kot so jasnovidnost, jasnovednost, jasnočutnost, jasnoslušnost in telepatija. Vsak posameznik ima možnost, da svojo intuicijo in svoje zaznave okrepi in tako bolj jasno sliši sporočila svojega notranjega vodstva ter jih upošteva. Danes si boste prebrali, kako lahko okrepite intuicijo in posledično okrepite svoje življenje z novo energijo, ki izvira znotraj vas.

Stik z naravo je en izmed dejavnikov, ki vam lahko pomaga do aktiviranja vaše intuicije in jasnejših uvidov in večjo povezanostjo s celim planetom.

Intuitivni posameznik je dojemljiv in ima pogled na celoto, obenem pa mu njegovo znanje in preprostost pomagata, da svoje intuitivne zaznave prepozna in skladno z njimi ravna. Fizična narava, s katero smo obdani, nam pomaga, da lažje najdemo notranjo naravo, ki se skriva v nas. Posamezniki najbolj ovirajo svojo intuicijo takrat, ko delujejo iz svojega ega, ko vidijo le sebe in se težko postavijo nad situacijo. Taki posamezniki težje razsojajo in s tem, ko krepijo svoj jaz, ovirajo intuicijo. Dejavniki, ki vplivajo na to, so lahko različni; vse od družbe, v kateri živimo, od hitrega tempa življenja, do lekcij, ki jih moramo v tem življenju predelati. Toda, vsak posameznik, ki uvidi, da ni trden v svojih odločitvah, se težko odloča ter se počuti kot žrtev, je na dobri poti, da ponovno odkrije svojo notranjo naravo in s tem intuicijo.

INTUICIJA – mini praktičen nasvet: Krepitev in jasnost intuicije

To meditativno vajo lahko opravite vsakokrat, ko želite, da se vaše intuitivne sposobnosti povečajo in da postanete bolj dovzetni za notranje vodstvo. Povezali se boste z nadangelom Gabrielom, kateri vam lahko zelo pomaga pri prebuditvi vaših intuitivnih sposobnosti

 • Sedite v miren prostor in globoko vdihnite in izdihnite.
 • Občutite, kako z izdihom iz vašega telesa odhajajo vse napetosti in kako z vdihom postajate bolj polni in pomirjeni.
 • Nato sprostite celotno telo, začnite pri vrhu glave in se počasi pomikajte proti stopalom.
 • Sprostite lasišče, obrazne mišice, vrat, rame, roke, prsni koš, trebuh, noge in stopala.
 • Ko boste čutili, da je vaše telo popolnoma sproščeno, se ozemljite.
 • To naredite tako, da čutite, kako iz vaših stopal rastejo močne korenine in se povežejo s središčem Zemlje.
 • Sedaj prikličite nadangela Mihaela, in ga prosite, da vas zaščiti in ogrne s svojim plaščem.
 • Nato vizualizirajte, kako vaša avra postaja vse bolj svetleča, vsak vdih, ki ga naredite, vas naredi bolj dovzetnega, vsak izdih, vašo avro še bolj osvetli.
 • Sedaj opazujte svoj ego kako se obnaša.
 • Prosite ga, da naj se umakne v stran in da je samo opazovalec.
 • Prikličite nadangela Gabriela in ga prosite, da vam pomaga pri odstranitvi vseh blokad, ki vam onemogočajo, da bi jasno slišali svoj notranji glas, da ostrani vse vaše strahove in miselne vzorce, ki vam ne služijo več.
 • Predajte mu vse vaše misli, bolečino, jezo, ki vas omejujejo in ki izhajajo iz vašega ega.
 • Nato dovolite, da vas energija nadangela Gabriela prečisti in osveži.
 • Nato lahko zaprosite nadangela Gabriela, da vam pomaga, da boste lažje dobivali vpoglede v situacije, ki vam onemogočajo, da bi razrešili določene stvari.
 • Lahko mu tudi opišete situacijo, ki vas trenutno najbolj skrbi in mu predate vse svoje misli ter občutke glede te situacije.
 • Kako se počutite po tem, ko ste mu predali to situacijo?
 • Poglejte svoje občutke in prisluhnite odgovoru, ki vam ga bo podal nadangel.
 • Odgovor je lahko v obliki slik, besed, misli …
 • Nato se zahvalite nadangelu Gabrielu, da je bil z vami in da vam je pomagal.
 • Prikličite nadangela Mihaela, da vas zaščiti in ogrne z zaščitnim plaščem.
 • Zaprosite Nadangela Sandalfona, da vam pomaga, pri prizemljitvi.
 • Ko boste pripravljeni, odprite oči in nekaj časa v tišini posedite in občutite občutke, ki se v vas pretakajo.

S to meditacijo se boste odprli angelski prisotnosti in boste lažje dobili uvid v situacijo ali dogodek,ki vam dela preglavice. Bodite potrpežljivi in meditacijo izvajajte vsakič, ko boste želeli prebuditi svojo intuicijo ali ko boste želeli priti do odgovora na vprašanje. Velikokrat se nam zdi in smo prepričani, da na nekatere dogodke ali situacije, ki so se nam zgodili v življenju, enostavno nimamo odgovora. Mislimo, da naš um ne more seči tako daleč, da bi kaj takega razumel. In takrat je lahko meditacija odlična rešitev, ki vam bo pomagala, da boste lažje uvidli odgovor na vprašanje in razrešili situacijo v vaše najvišje dobro in v najvišje dobro vseh vpletenih. Dobra namera vedno najde pot in če so vaše namere iskrene in pozitivno naravne, si boste s pomočjo nadangela Gabriela lahko na vsak zakaj, odgovorili z zato.

Ne pozabite, da je intuicija nekaj, kar lahko razvijete, če boste tako izbrali.

Priporočam vam meditacijo Blagoslov Nadangela Zagzagela, Haniela in Jeremiela za aktivacijo intuicije. Naročite jo lahko na info@svetangelov.com ali na 031/830-299

Blagoslov Nadangela Zagzagela, Haniela in Jeremiela za aktivacijo intuicije - meditacija

Želite biti obveščeni o novih objavah na blogu in prejemati obvestila o naših dogodkih? Potem izpolnite prijavni obrazec spodaj.