vignette_top

Spletni tečaji

Naj vam angeli pomagajo do boljšega in kvalitetnejšega življenja!


Spoštovani,

Veseli me, da ste se odločili podrobneje spoznati angelski svet, zato vas vabim, da se mi pridružite na spletnih tečajih.

Tečaji so sestavljeni iz praktičnega in teoretičnega dela, v pomoč in orodje pa vam bodo priloženi PDF dokumenti, kjer je podana teorija, MP3 avdio zapisi in različna video navodila in komentarji, kjer vam praktično podamo znanje oz. iz prve roke izveste kakšne rezultate in vtise tečaji nudijo.

Upam, da boste v tečajih uživali in vse naučeno tudi prenesli v prakso.

Vesela bom, če mi boste po zaključenem tečaju na naslov e-pošte info@svetangelov.com pisali, kako ste bili s tečajem zadovoljni, kakšne so bile vaše izkušnje in če si morda želite še katero temo v obliki internetnega izobraževanja. Prav tako sem odprta za kakršne koli konstruktivne pripombe.

Želim vam veliko božjih blagoslovov in angelsko življenje!

Marjetka Novak
Marjetka Novak


arrow

Seznam spletnih tečajev

Vsi, ki boste prijavljeni na spletni tečaj, boste po dogodku prejeli še eno povezavo, preko katere si boste lahko vse vsebine spletnega tečaja prenesli na svojo napravo (telefon, tablico, prenosnik ali računalnik) za poznejše večkratno poslušanje in gledanje.

Torej, naj vas ne skrbi, če ob navedenem terminu morda ne boste imeli časa. Poleg tega, boste lahko svoje na novo pridobljeno znanje z večkratnim poslušanjem in gledanjem še poglobili.

PS: Za morebitna dodatna vprašanja me lahko pokličete na 031 830 299.


Trenutno ni na voljo noben spletni tečaj.


Bodite obveščeni o novih spletnih tečajih!

Kliknite tu in se naročite na BREZPLAČNO obveščanje ter izkoristite številne ugodnosti!
Poleg tega boste kot darilo prejeli Angelske video nasvete!