Čas je za povezovanje s frekvenco 888! Odločite se, da se boste osvobodili strahov, dvomov in se začeli zavedati obilja. Naj tudi v vašem življenju obrodijo sadovi obilja na vseh življenjskih področjih … Zaslužite si to!

Angelska frekvenca 888 in učinkoviti procesi za aktivacijo obilja

Skupaj z angeli vas vabim, da se udeležite ekskluzivnega spletnega tečaja!

Dokazani in preizkušeni angelski procesi, vam bodo omogočili, da se boste hitro in učinkovito znebili strahov, dvomov in vstopili v prihajajoči čas z novim zavedanjem obilja. Aktivirali boste svoj notranji potencial, delno ozdravili svojo karmo in neželeni genski zapis, harmonizirali svoje odnose, očistili negativna programiranja glede denarja in obilja, ter aktivirali svoje čakre pod vodstvom učiteljice, ki ji lahko zaupate. Prebudite angela v sebi in postanete magnet za obilje!

Začetek EKSKLUZIVNEGA spletnega tečaja – 16.8. 2020, ob 18:00 uri

Samo 98 EUR! ZADNJIČ po tej ceni! Izkoristite priložnost in se prijavite!

Pomen števila 888

 • Neskončnost, kakor zgoraj – tako spodaj, kakor zunaj – tako znotraj, izmenjava energije za denar, denar prihaja v vaše življenje, ravnotežje, ponavljajoči se cikel, obilje.
 • Število 888 simbolizira tudi ravnotežje in kreiranje v fizični resničnosti.
 • 888 je izjemno harmonično število, ko se dva kroga združita, ni konca in začetka, ampak je konstantno kroženje energije.
 • Število 888 predstavlja čudovito energijo, ki neprestano kroži okoli vas. To je znamenje obilja, bodisi v obliki denarja ali v obliki prijateljev, družine in odnosov.

“Ko se kroženje energije v vašem življenju zaradi različnih blokad, čustvenih in miselnih, upočasni, se tudi vaše življenje upočasni in ste lahko zataknjeni v dani situaciji.”

Tečaj je za vas, če:

 • ste nezadovoljni s trenutno življenjsko situacijo in se vam zdi, da ste izgubili kompas v svojem življenju,
 • če želite občutiti srečo in radost v svojem srcu,
 • če imate težave z družinskimi odnosi in partnerskimi odnosi,
 • ste nezadovoljni z delom, ki ga opravljate, imate težave z denarjem in želite odkriti, kaj je vaš namen v tem življenju,
 • si želite boljšega zdravja in več vitalne energije,
 • se želite povezati z energijsko frekvenco 888 in sprostiti zadržano energijo, ki vam ne služi več,
 • želite močnejšo povezavo z angeli,
 • želite aktivirati svoje speče potenciale in aktivirati svojo kreativno energijo.

Mnenje zadovoljne udeleženke

Sedaj, ko je nekaj skupinskih srečanj za nami, lahko rečem, da mi ta tečaj pomeni en velik blagoslov za življenje. Lahko povem, da so se določeni medosebni odnosi začeli razvijati v pozitivnem smislu, kar pred začetkom tečaja ne bi nikoli verjela, da je kaj takega sploh možno. Spremenila svoj odnos in čutenje do vpletenih v medosebnih odnosih. Pridobila pa sem tudi neomajno vero v našega Kreatorja vesolja, otroško iskreno zaupanje v prečudovit angelski svet, ki nam priskoči na pomoč na našo priprošnjo.

– Ida

Ta tečaj sem zasnovala zato, ker sem bila začudena in navdušena, kako hitre in velike spremembe so doživeli tečajniki, ko sem ta tečaj vodila v živo. Vse sem z uspehom preizkusila tudi v svojem življenju. Sedaj želim, da je vse to znanje in ti učinkoviti angelski procesi dostopni tudi širšemu krogu ljudi.

Skozi tečaj se boste na energijskem nivoju uglasili z angelsko frekvenco 888 in s pomočjo angelskih procesov lažje uglasili svoje misli z ustrezno akcijo in posledično pritegnili obilje na vseh nivojih.

Učinkovitih angelskih procesov, ki jih boste spoznali skozi ta tečaj, ne poučuje nihče v slovenskem prostoru!

Spletni tečaj vključuje?

 • 8 angelskih procesov
 • BONUS #1 – E-knjigo v pdf formatu: Koristni napotki
 • BONUS #2 – Angelska meditacija: Aktivacija DNK s pomočjo nadangelov
 • SUPER BONUS  – meditacija Siriusov zdravilni tempelj

PS: Tečaja se lahko udeležite tudi, če ob navedeni uri ne boste imeli časa, zato, ker si boste lahko vse datoteke, mp3 zapise in pdf dokumente shranili na svoj računalnik, tako, da boste tečaj lahko še velikokrat poslušali.
Samo 98 EUR! ZADNJIČ po tej ceni! Izkoristite priložnost in se prijavite že zdaj!

Program meditativnih procesov:

1. Angelski meditativni proces: Povezovanje s frekvenco 888, čiščenje lažnega ega in aktiviranje življenjskega potenciala ter jačanje aure.

2. Angelski meditativni proces: Povezovanje s frekvenco 888 in zdravljenje, ter uravnostežanje ženskih in moških reproduktivnih organov, aktiviranje vaše vitalne življenjske energije mladosti in vitalnosti.

3. Angelski meditativni proces: Povezovanje s frekvenco 888, zdravljenje karmičnega in genetičnega zapisa skozi 8 inicialnih celic.

4. Angelski meditativni proces: Povezovanje s frekvenco 888, meditacijski angelski zdravilni ritual in molekularno in celično zdravljenje.

5. Angelski meditativni proces: Povezovanje s frekvenco 888 in harmoniziranje družinskih, ter partnerskih odnosov in odnosov s svojimi prijatelji, znanci in sodelavci.

6. Angelski meditativni proces: Povezovanje s frekvenco 888, odkrivanje resničnih srčnih želja in namena naše duše. Poslušanje sporočil vaše duše in odstranjevanje strahov in dvomov glede tega, da ste sposobni sprejemati sporočila.

7. Angelski meditativni proces: Povezovanje s frekvenco 888 za izboljšanje finančne situacije, zdravega odnosa do denarja in odpuščanje negativnega programiranja iz vaše podzavesti.

8. Angelski meditativni proces: Povezovanje s frekvenco 888 in angelski proces za aktivacijo vseh čaker.

100 % GARANCIJA

Garantiram vam, da boste imeli rezultate, če boste natančno izvedli vse angelske procese po mojih priporočilih!

Kdaj, kje, kako?

 • Začetek  16.8. 2020, ob 18:00 uri
 • Doma za računalnikom preko interneta.
 • PS.: Vse vsebine spletnega tečaja prenesete na svoj računalnik, za poznejše večkratno poslušanje.

Vaša investicija v lepšo prihodnost?

Izkoristite PRILOŽNOST! Zadnjič po tej ceni!

98 EUR (22 % DDV že vključen v ceno)

Redna cena za celoten program je 198 EUR (z DDV)

Ste torej pripravljeni?

Vse kar morate v tem trenutku storiti je, da kliknete gumb “Prijavi se zdaj!” na desni strani.

Takoj po prijavi boste prejeli v svoj elektronski poštni predal sporočilo, z vašo unikatno povezavo, preko katere boste lahko na dan dogodka ob 18:00 uri dostopali to tečaja. Naslednji dan, pa boste prejeli še eno povezavo, preko katere si boste lahko prenesli vse vsebine spletnega tečaja na svoj računalnik.

PS: Tečaja se lahko udeležite tudi, če ob navedeni uri ne boste imeli časa, zato, ker si boste lahko vse datoteke, mp3 zapise in pdf dokumente shranili na svoj računalnik, tako, da boste tečaj lahko še velikokrat poslušali.

Priporočamo čimprejšnjo prijavo, ker je število mest v skupini omejeno.

Prijavite se na spletni tečaj »Angelska frekvenca 888 in učinkoviti angelski procesi za obilje«,

ki bo dne 16.8.2020 ob 18. uri.

Vse vsebine tečaja, si boste lahko prenesli tudi na svoj računalnik, za poznejše večkratno poslušanje.

Vaša prijava bo dokončno potrjena z vplačanim zneskom 98 EUR.
Za morebitna dodatna vprašanja nam lahko pišete na info@svetangelov.com ali nas pokličete na 031/ 830 – 299.

Na svidenje torej na spletnem tečaju »Angelska frekvenca 888 in učinkoviti angelski procesi za aktivacijo obilja«

Marjetka Novak
Marjetka Novak

PS: Tečaj je “obvezen” za vse, ki želite vzeti svoje življenje v svoje roke. Namenjen pa je tudi vsem, ki želite pomagati svojcem in prijateljem. Skozi tečaj boste poglobili svojo povezavo z angeli, se povezali z angelsko frekvenco 888, postali magnet za obilje in pozitivno transformirali svoje življenje.