Naše poslanstvo

Naše poslanstvo je pomagati ljudem, da odprejo svoje srce, očistijo svoje čustvene travme iz preteklosti in razširijo svoje zavedanje.

Ljudem pomagamo, da dokončno odpustijo in ozdravijo svojo preteklost in začnejo srečno, uspešno in zadovoljno živeti tukaj in zdaj.

Klub Svet Angelov je Marjetka Novak ustanovila potem, ko je sama izkusila pozitivne vplive Reiki energije, angelov, nadangelov in vnebovzetih mojstrov v njenem življenju.

Njeno življenje se je pod vplivom angelov bliskovito in temeljito spremenilo na bolje na vseh življenjskih področjih.

Verjamemo, da se lahko tudi vaše življenje tako hitro in temeljito spremeni samo, če si boste tega želeli in priklicali Reiki energijo in angele v svoje življenje.

Družba angelov vam bo pomagala, da boste postali bolj zavestni dnevnih čudežev, ki vas obkrožajo.

Z uporabo naučenih tehnik, meditacij in vaj pa boste aktivirali angelski vpliv v ključnih življenjskih področjih: zdravje, odnosi, denar, kariera, osebna varnost, samozavest, uspeh, uresničevanje ciljev, ljubezen itd.

Družba angelov vam bo pomagala, da boste postali bolj zavestni dnevnih čudežev, ki vas obkrožajo.

Angel varuh

Kako naprej?

Najprej vam priporočam, da se včlanite v Klub Svet Angelov, ki vam bo pomagal izboljšati življenje! Članstvo je za vas brezplačno. Nato pa poiščite svoje angele in osebno srečo s pomočjo knjig, meditacijskih zgoščenk in izobraževanj!