Angeli in nadangeli

Tukaj ste z razlogom!

Najbrž ste sami pri sebi začutili, da se vam življenje ne odvija tako, kot si želite,
obenem pa čutite močno potrebo po spremembi!

Marjetka Novak
Marjetka Novak

Svet Angelov je namenjen vsem, ki si želite v svojem življenju manj kaosa, torej vsem tistim, ki bi si radi ustvarili več radosti, obilja, harmonije in prebuditi svoje speče intuitivne sposobnosti s pomočjo angelov!

Angeli so energetska bitja, čiste luči, njihova naloga pa je, da vam pomagajo pri duhovnem razvoju.

Ko se naučite, kako vam angeli lahko pomagajo, kako se lahko z njimi povežete in jih prikličete, prejmete uporabna orodje in postopke, s katerimi si sami okrepite in povečate kakovost lastnega življenja.

Kadarkoli boste angele iskreno in predano poklicali, se vam bodo vedno odzvali!.

Vem, o čem govorim, saj sem sama z angeli doživela močno duhovno izkušnjo.
Vse tisto kar učim, sem z uspehom preizkusila v svojem življenju in pomagala številnim ljudem, da so prebudili svoje psihične sposobnosti, izboljšali svoje odnose in zdravje, uredili finance in postali magnet za obilje, ter pozitivna doživetja.

Če boste angele prosili za pomoč in jih priklicovali, se vam bo življenje začelo odvijati bolj tekoče. Lažje in hitreje boste reševati prav vse svoje težave.
Ob pravem času se boste znašli na pravem mestu, prebujati se vam bo začela intuicija, bolj boste prisluhnili samemu sebe. Nasproti vam bodo začeli prihajati pravi ljudje in prave priložnosti.

Tukaj sem zato, da vas popeljem na novo izkustveno raven in vam omogočim,
da boste zablesteli v polnem sijaju!