Moja zgodba

Kreatorka Metode Aktivacije in Manifestacije Obilja, avtorica, mednarodna predavateljica in zelo iskana mentorica podjetnicam in menedžerkam.

Marjetka Novak

Marjetka Novak

Je tudi avtorica programa za usposabljanje certificiranih coachev za energijske transformacije s pomočjo angelov, za svoje poslanstvo pa si je zastavila pomagati ženskam po vsem svetu priti do obilja, radosti in uspehov, ki si jih želijo, pa tudi zaslužijo.

Marjetka Novak je razvila »Metodo aktivacije in manifestacije obilja« in napisala več knjig o komuniciranju z angeli in razvoju nadčutnih sposobnosti. Predava tudi v tujini, zelo je iskana kot mentorica podjetnic in menedžerk, ki se spopadajo s težavami v financah, odnosih in so premalo samozavestne, ter želijo odkriti svoje poslanstvo, uživati v finančnem blagostanju, harmoniji in sreči, ter si končno dopustiti, da zablestijo v polnem sijaju.

Marjetka Novak ima veliko izkušenj s proizvodnjo in prodajo lastne linije oblačil, v zadnjih 25 letih pa je s svojimi intuitivnimi darovi preoblikovala življenje več sto ljudem. Svojim strankam pomaga, da se prerodijo, manifestirajo nove priložnost in nepričakovane prihodke ter začnejo privlačiti obilje in pozitivna doživetja.

Kimberly Marooney

Marjetkina dela so pravi biseri. Njene besede se dotaknejo srca. Angelske slike izražajo nežnost, ki je nalezljiva. Čudovita dela ljubezni.

– Kimberly Marooney
avtorica “Angel blessings”

Stewart Pearce

Marjetkina ljubezen do angelov je očitna v vsem, kar dosega in s čimer odpira zavest ljudi za njihov edinstveni sijaj. Angelske karte so zares prekrasen dar za vsakodnevno pritegovanje teh izjemnih bitij svetlobe pri vzpenjanju po duhovni poti.

– Stewart Pearce
mojster glasu, zdravilec z zvokom, angelski medij.

Kako naprej?

Najprej vam priporočam, da se včlanite v Klub Svet Angelov, ki vam bo pomagal izboljšati življenje! Članstvo je za vas brezplačno. Nato pa poiščite svoje angele in osebno srečo s pomočjo knjig, meditacijskih zgoščenk in izobraževanj!