Z Angelskim Reikijem do manj stresa

9 Sep 2014
Marjetka Novak
3785
0

Angelski Reiki je čudovita metoda, ki vam bo pomagala pri lajšanju različnih težav kjerkoli in kadarkoli. S pomočjo njega lahko spremenite svoje življenje na boljše in to le z nekaj minutno uporabo takrat, ko ga potrebujete.


Pravi trenutek je, da se spopadete z negativnim stresom že zdaj!

Naj vaše življenje postane pravo čudovito potovanje, četudi imate veliko dela, ste pogosto pod stresom ali pa se vam zdi, da niste »ta pravi« za to. Pozabite na to in vedite, da ste vi tisti, ki lahko s pomočjo Angelskega Reikija v svoje življenje vpeljete pozitivne spremembe.

Nenehno hitenje, preveč dela in premalo časa, naporna služba in/ali študij, so lahko eni izmed vzrokov, ki povzročajo, da v vašem organizmu prihaja do negativnega stresa, ki postopoma vodi do izgube energije, depresije, živčnosti, neprespanosti ter izčrpanosti, ki je zadnja faza. Stres je tako imenovana bolezen sodobnega časa, pod lovke katere ste ujeti skoraj vsi. Od vas se pričakuje ogromno, na vseh področjih življenja naj bi pokazali in dokazali popolnost, dovršenost in predanost. Kar je v osnovi pozitivno, toda problemi nastanejo takrat, ko vseh stvari v življenju ne morete usklajevati tako, kot bi si želeli in posledično se izgubite v začaranem krogu, se lahko predajate žalosti, depresiji, preveč/premalo jeste, izgubljate energijo za nepomembne stvari in se počutite nemočno.

Toda, s pomočjo Angelskega Reikija, lahko zmanjšate stres in svoje življenje vzamete v svoje roke! Kjerkoli in kadarkoli. Najbolj preprost primer je, ko vam stres lahko povzroča preglavice že zjutraj, ko se vozite v svojem jeklenem konjičku do službe in si želite čim hitreje prispeti do cilja. Toda, ravno pred vami se je prižgala rdeča luč, ravno pred vami je nekdo parkiral na prosto mesto ali pa ste se znašli v koloni vozil. Vse to so situacije, ki lahko vodijo do tega, da se bo stresen dan začel, še predno boste sploh prišli do službe. Lahko pa stres povzročajo tudi ostali dogodki, obremenitve, poškodbe, neprijetne novice itd. Poskrbite, da boste vedno kos stresnim situacijam! S pomočjo Angelskega Reikija lahko v nekaj minutah spremenite svoj fokus, umirite telo in um ter na situacijo pogledate iz drugega zornega kota.

Angelski Reiki je zdravilski pristop, ki celostno deluje na vaš organizem, tako na telesni kot duhovni ravni, prinaša pozitivne rezultate, zmanjšuje posledice negativnega stresa ter vas napolni s pozitivno energijo, s pomočjo, katere ste lahko kos vsaki stresni situaciji.

Tudi Rim se ni zgradil v enem dnevu, zato ne obupajte takoj.

Ko boste naslednjič začutili, da ste pod stresom, lahko takoj uporabite moč angelov.

  • In sicer tako, da najprej umirite svoje telo in um, za nekaj sekund se ustavite in pustite vse skrbi ter samo opazujte svoj dih. Vdihnite in izdihnite.
  • Ko boste vdihnili, si predstavljajte, da v vaše telo vstopa samo pozitivna energija (lahko si predstavljate tudi barve), ko pa boste izdihnili, si predstavljajte, kako negativna energija zapušča vaše telo.
  • Po 3 vdihih in izdihi (to vam bo vzelo na začetku 1 minuto, kasneje tudi manj časa), pokličite angele, da vam pomagajo pri določeni situaciji.
  • Lahko jih prikličete tako, da jih prosite, da vam pomagajo in jih prosite za razrešitev ter razbremenitev v vaše najvišje dobro in za najvišje dobro vseh vpletenih.
  • Začutite, kako se počutite bolj varni, saj veste, da niste več sami in da ni vse breme na vas.
  • Ko dihate, si še vedno predstavljajte, kako pozitivna energija vstopa in negativna izstopa, obenem si predstavljajte kako vaši notranji organi ob vsakem vdihu, postanejo bolj močni, sproščeni in zdravi ter kako vi postajate vse bolj nedovzetni za stres ter da vas stres ne more doseči.
  • Lahko si tudi predstavljate okoli sebe belo/zlato svetlobo. Vse kar je izven te svetlobe vas ne morete doseči in vi ste varni pred vsem.
  • Okoli sebe si vizualizirajte beli/zlat obroč, ki je obenem vaš ščit pred vsemi negativnimi in stresnimi situacijami.
  • Občutite varnost in lahkotnost svojega življenja. Najprej se boste mogoče počutili čudno oziroma si boste težko predstavljali, toda zagotavljam vam, da boste skozi čas v trenutku lahko zase ustvarili popolni odmik, ki vas bo obvaroval pred stresom.

Na vse situacije, dogodke in ljudi ne moremo vplivati, lahko pa vplivamo nase in na to, kako določeno situacijo ali dogodek mi dojamemo. Dovolite si, da vse v vašem življenju obrnete na pozitivno in da v vsakem trenutku najdete pravo pot, ki vas bo vodila do srečnega in zdravega življenja. Stresno življenje vam ne prinaša koristi in vas ne napolni z energijo, zato morate sami poskrbeti, da odpravite stres in živite polno življenje. Angelski Reiki je čudovita in učinkovita metoda, ki vam bo pomagala, da se zdravilni proces v vašem telesu in umu prične ter da ne boste več žrtev. S pomočjo Angelskega Reikija boste zmanjšali stres v vašem življenju in živeli bolj kakovostno. S pomočjo njega in tehnik, ki jih lahko še bolje spoznate na tečaju Angelskega Reikija, bodo ne le stres, temveč tudi vsa negativna energija, bolečine, depresija in strahovi le še slabi spomini, ki bodo z vsakim dnem bolj bledeli.

Vpliv stresa je na vsakega posameznika različen in vsak ga doživlja drugače. Za nekoga je stresno že usklajevanje dnevnih obveznosti, medtem ko nekdo drug v tem prav uživa. Za nekoga je stresna časovna obremenjenost, medtem ko nekdo boljše funkcionira pod časovnimi pritiski. Toda vi zase najbolje veste, kaj v življenju vam lahko povzroča stres in katere so tiste situacije, ki v vas sprožijo negativne stresorje, ki lahko povzročajo imunsko oslabitev (prehlade, herpese, izpuščaje …), sladkorno bolezen, težave s spanjem, depresijo, …

In pravi trenutek je, da se spopadete z negativnim stresom že zdaj! Zaprite oči, vdihnete in izdihnete, prikličite angele, da vam pomagajo in uporabite čudovito energijo zdravilnih angelov in svoje notranje moči, ki se skriva v vas. Začutite prisotnost angelov v svojem življenju in kako vam pomagajo pri stresnih situacijah. Poskusite zdaj. In začutite, kaj v vas se spreminja, ter kakšni so občutki.

Tudi Rim se ni zgradil v enem dnevu, zato ne obupajte takoj. Včasih je potreben čas, da sami pri sebi spoznamo pravo resnico in da se odločimo, da je najboljše kar lahko storimo tako zase kot za druge to, da najprej osvobodimo sebe. Pričnite pri vsakodnevnih manjših stresnih situacijah, kjer boste lažje izklopili okolico in preizkusite moč Angelskega Reikija. Nato, ko boste male stresne situacije že čisto obvladali, bo nastopil čas, da oboroženi z angelskim znanjem tudi večje stresne situacije, dogodke ali novice, sprejmete na način, s katerim boste z modrostjo in močjo ter brez stresa rešili prav vsako zadevo.

Spoznali ste, kako lahko hitro in učinkovito v le nekaj minutah obrnete hrbet stresu ter v vsaki stresni situaciji, dogodku ali pripetljaju. Ne skrbite, temveč poskusite. Naj v vaše življenje zapiha veter umirjenosti in varnosti, s čimer boste postali bolj imuni na bolezen 21. stoletja.

Za učinkovito odpravo stresa in preventivo vam priporočam dvodnevni tečaj ANGELSKI REIKI 1. stopnja.