3 vzroki za nezmožnost manifestiranja in kako jih preseči

28 Maj 2019
Marjetka Novak
4887
0

3 vzroki za nezmožnost manifestiranja in kako jih preseči

Z vami bom podelila 3 vzroke za nezmožnost manifestiranja

 • Kako lahko transformirate blokade
 • Z vami bom podelila tudi svojo osebno zgodbo
 • Na koncu pa vas bom še povabila k nakupu

Se sprašujete:

 • Zakaj nekateri manifestirajo z lahkoto in brez težav, vam pa to ne uspe?
 • Ali ste že obupali nad procesom manifestacije, ker ste že marsikaj preizkusili in za vas enostavno ni delovalo?
 • Vedite, da vedno obstaja rešitev in če imate problem istočasno, obstaja tudi rešitev. Samo pomislite na kovanec … vidite samo eno stran kovanca, ampak istočasno obstaja tudi druga stran kovanca.

3 vzroki za nezmožnost manifestiranja

 1. Ne prepoznate, da ste celi in da to, kar želite, želi tudi vas.
 2. Različni podzavestni vzorci, ki se jih ne zavedate in vam posledično preprečujejo nenaporno manifestacijo … ovire na poti manifestacije pa lahko izvirajo iz tega življenja, lahko iz prejšnjih življenj, lahko so tudi različni karmični vzroki, lahko je nekaj, kar se vleče iz generacije v generacijo. Zato je zelo pomembno, da vse to razrešite in to čim prej, sicer se bo to vleklo še naprej v prihodnje rodove in v vašo naslednjo inkarnacijo. V pomoč pri razreševanju tovrstnih težav pa so vam lahko angeli in nadangeli in angelske esence.
 3. Premočno oklepanje želenega in posledično niste nevtralni, ter s tem ovirate proces manifestacije. Pomislite na solato. Če boste posadili solato in jo boste potem kar naprej drezali, se iz semena ne bo mogla razviti solata. Če pa boste seme posadili, ga zalivali in počakali na pravi čas, bo rastlina zrastla sama po sebi.

Za preseganje ovir pri procesu manifestacije in za podporo pri lažji manifestaciji vam je lahko v pomoč angelska esenca OBILJE. Pomagala vam bo, da boste lažje prepoznali obilje znotraj sebe, da boste začeli zaupati sami sebi, da ste zmožni manifestirati in postali boste magnet za obilje. Lažje boste tudi navezali stik z nadangeli.
Seveda esenca ne bo namesto vas nič naredila, še vedno ste vi tisti, ki boste morali narediti konkretne korake na fizičnem nivoju … vam bo pa esenca pomagala pri razkrojitvi – transformaciji vaših podzavestnih blokad in posledično boste postali magnet za željeno.

Vam bom povedala mojo izkušnjo z angelsko esenco OBILJE. Pred leti sem na Celjskem sejmu predstavljala svoje knjige, zgoščenke in angelske esence. Imela sem stojnico polno produktov. Jaz in prodajalka sva se stalno špricali z angelsko esenco obilje … špricali pa sva tudi celo stojnico in produkte na njej in okoli naše stojnice je bila neprestano gužva … veliko strank.

Nasproti mene pa je bilo podjetje, ki je ponujalo masažne stole in njihov predstavitveni prostor je sameval.
Potem pa kar naenkrat pride k meni moški, ki je tam prodajal in me vpraša … mene pa zanima, s čim se vidve kar naprej špricata in s čim špricata vašo stojnico.
Nakar mu odgovorim, da je to esenca obilje in da z njeno pomočjo želiva pritegniti več zainteresiranih strank in kupcev.
Potem pa on reče: Ajaaaa zato pa imata stalno tako gužvo.
No, epilog je bil, da je tudi on kupil angelsko esenco OBILJE in rezultat je bil, da so tudi njegov prodajni prostor kar naenkrat začele obletavati potencialne stranke.

Kako lahko uporabljate to angelsko esenco?

 • najprej stekleničko pretresite, potem angelsko esenco vnesite v svojo auro in zaprosite, da energija angelske esence vstopi v vaše energijsko polje
 • nato pomislite na željeno, na to kar si želite manifestirati
 • potem zaprosite za transformacijo ovir na poti do željenega
 • nato zaprosite še, da postanete magnet za željeno in da želeno z lahkoto in na božanski način pritegnete v svoje življenje

Izvedeli ste, kateri so 3 vzroki za nezmožnost manifestacije in kako vam angelska esenca OBILJE lahko pri tem pomaga.

Zdaj pa imam za vas, ki ste si pogledali tale video še posebno DARILO.

Če boste naročilo angelsko esenco OBILJE, vam bom poleg angelske esence poslala še CD z meditacijo MANIFESTIRANJE OBILJA.

 • Cena za angelsko esenco je 25 EUR + 4 EUR poštnina.
 • Naročite pa jo lahko po e-pošti info@svetangelov.com
 • obvezno pripišite esenca + darilo

Želite biti obveščeni o novih objavah na blogu in prejemati obvestila o naših dogodkih? Potem izpolnite prijavni obrazec spodaj.