Kdo so angeli? – Svet Angelov

20 Apr 2021
Marjetka Novak
3194
0

Kdo so angeli? – Svet Angelov

Angeli so bitja luči, ki so povsod okoli nas od začetka stvarjenja. To so energijska bitja modrosti in posredniki med Bogom in človekom.

Izvor besede angel

Beseda angel izhaja iz grške angelos in latinske angelus, kar oboje pomeni glasnik.

V hebrejskih besedilih je zapisano, da je Bog ustvaril angele drugi dan stvarjenja. Nato je ustvaril živali in ptice in šele potem človeka, ki naj bi bil povezovalec (most) med angeli in živalmi. Zato se lahko približa obojim, odvisno od njegovega načina življenja.

Angeli so v stalnem zavedanju enosti, so bistvo Stvarnika v formi. Ker so vibracije angelov precej višje od naših, jih navadno ne vidimo, najlažje pa jih srečamo (vidimo, slišimo, čutimo) med meditacijo. Takrat svoje vibracije zvišamo, angeli pa svoje zgostijo in zato se na določeni točki lahko srečamo.

Kakšne sposobnosti imajo angeli?

Angeli imajo sposobnost, da napolnijo snov z božansko zavestjo in tako prinesejo globoko transformacijo fizičnemu telesu in duši posameznika.
Denimo z bioenergijo, ki je manifestirana energija,odstranimo posledice naših težav (temu pravim energetski aspirin), ob pomoči angelov in nadangelov pa še vse njihove vzroke. Pomagajo nam doseči rezultate na molekularni ravni in tako spremeniti snov. Spremembo lahko dosežemo tudi na ravni možganskih nevronov in živčnega sistema, tj. v svojem umu.

Kako lahko zaznavamo angele?

Kako bomo zaznali angele, je odvisno od naše kulture, konceptov.
Otroci so navadno neobremenjeni in zato lahko večkrat z lahkoto vidijo vile, deve in angele.

Angeli so energetska bitja, sposobna zelo hitro menjavati obliko. Prikažejo se tako, kakor smo jih zmožni zaznati, odvisno od našega sistema prepričanj ter od kulturnega in osebnega razumevanja angelov. Ko se nas resnično dotaknejo, je to zelo močna izkušnja, ki nam popolnoma spremeni življenje. Vanj lahko vstopijo skozi sanje ali vizije, med sprehodom v naravi, v trenutkih, ko nepričakovano doživimo hud stres, med življenjskimi krizami ali naravnimi katastrofami.

Kaj se zgodi, ko se začnemo povezovati z angeli in nadangeli?

Ko se povežemo z angeli in nadangeli, se začne naše življenje zelo hitro spreminjati. Tesneje se povezujemo z njimi, več luči doteka v naše življenje, in zato postajamo čedalje večje »lučke«. Angeli in nadangeli nam namreč pomagajo odstraniti vso negativno energijo in vse tisto, česar ne potrebujemo več, tako da lahko napredujemo na svoji duhovni poti.

Prav tako so nam v pomoč pri ugotavljanju vzrokov naših problemov in ne samo pri odpravljanju njihovih posledic. To ni preveč prijetno, a se vendar splača potruditi, ker je nagrada navadno velika – naše vsakdanje življenje postane mnogo lepše in bolj harmonično.

Ko se boste naučili, kako se povezati z različnimi angeli, boste lahko razumeli in izkusili energijo različnih nadangelov in posledično bolje razumeli sami sebe.

Želite biti obveščeni o novih objavah na blogu in prejemati obvestila o naših dogodkih? Potem izpolnite prijavni obrazec spodaj.