Skrivnosti energijskega čiščenja

24 Jan 2015
Marjetka Novak
4127
0

Skrivnosti energijskega čiščenja doma in delovnega prostora.

Pomembno je, da poznate skrivnosti energijskega čiščenja prostora. Angeli in deve vam pri tem lahko močno pomagajo.

Danes želim z vami deliti izkušnjo moje tečajnice, ki je že pred leti hodila v šolo za angelskega terapevta. Postavila mi je vprašanje, kaj naj naredi, glede na to, da se njena teta v hiši čudno obnaša ter da se v njeni sobi lestenec pogosto maje.

Povedala sem ji, da s tem nimam izkušenj, saj se z duhovi nikoli nisem ukvarjala ter ji predlagala, naj naredi energijsko čiščenje prostora z magnezijevim sulfatom in alkoholom, pri čemer naj uporabi esenco za čiščenje prostora Angeli in deva ter meditacijsko zgoščenko za čiščenje prostora Angeli in deva. Svetovala sem ji vsaj štiri ponovitve vsak dan.

Gospa je šla domov, sledila navodilom in lestenec se je nehal majati, teta pa se je začela drugače obnašati.

Med trajanjem šolanja za angelskega terapevta, ki poteka enkrat tedensko deset tednov (skupaj približno dva meseca in pol), sem jo nekajkrat vprašala, če se je lestenec še kaj majal in z zadovoljstvom mi je povedala, da se ni več ponovilo.

Iz tega lahko vidimo, da je ta metoda učinkovita tudi pri odpravljanju različnih duhov.

Jaz se sicer z izganjanjem duhov ne ukvarjam, a če imate s tem težave, vas vabim, da si med drugim pomagate tudi s prej opisanim načinom.

Toplo vam priporočam SPLETNI TEČAJ Angeli in deve, skrivnosti energijskega čiščenja prostora. (Spletni tečaj lahko naročite tudi izven razpisanega termina na info@svetangelov.com)

Zavedati se morate, da je čiščenje prostora nekaj, kar morate izvajati REDNO. Večkrat me pokličejo ljudje, ki želijo, da jim očistim dom ali poslovni prostor in pri tem jim iskreno povem, da lahko pridem, vendar bodo imeli le trenutno korist s kratkoročnim učinkom.

Zakaj? Tudi tuširate se po vsej verjetnosti redno in ne samo 1x na leto … torej tudi za energijo prostora morate skrbeti redno …

Glede na to, da v prostoru puščamo vso svojo (slabo) energijo in slabo voljo,  ter da vso energijo in negativna čustva v prostoru puščajo tudi vsi tisti, ki v ta prostor vstopijo, je čiščenje prostora nekaj, kar morate redno izvajati. Tako kot se morate vi umiti in se preobleči, morate poskrbeti tudi za prostor, da redno odstranjujete navlako, ga energijsko čistite, prostor napolnite z ustreznimi energijami. To mora postati način vašega življenja.

Tečaj Skrivnosti urejanja energij v prostoru sem ustvarila ravno z namenom, da imate na voljo orodja, s katerimi si sami lahko pomagate in izboljšate energijo svojega doma in delovnega prostora.

Vse podrobnosti o spletnem tečaju si lahko preberete tako, da kliknete TUKAJ!

Vesela bom, če boste članek delili tudi s svojimi prijatelji na socialnih medijih, da bodo tudi oni imeli koristi. Energijsko čiščenje prostora je namreč nekaj, kar je potrebno izvajati celo življenje.

Vabim te tudi k prebiranju sorodnega članka z naslovom ANGELSKE ESENCE (klikni na naslov)

Želite prejemati obvestila o: 

            • najnovejših angelskih nasvetih (video, audio, pisno)
            • spletnih meditacijah in spletnih tečajih
            • akcijah pri prodaji produktov: knjige, angelske karte, angelske esence
            • Potem izpolnite prijavnico tukaj spodaj in vpišite svoj e – naslov