Kako okrepiti intuicijo #16.EPIZODA

7 Apr 2018
Marjetka Novak
3596
0

Kako okrepiti intuicijo #16.EPIZODA

Intuicija je stanje razširjene duhovne zavesti, ki vam lahko pomaga, da se lažje in pravilno odločate, da v življenju sledite svojim ciljem, ste trdni in imate svojo notranjo moč. Poznamo različne vrste zaznav, kot so jasnovidnost, jasnovednost, jasnočutnost, jasnoslušnost in telepatija. Vsak posameznik ima možnost, da svoje zaznave okrepi in tako bolj jasno sliši sporočila svojega notranjega vodstva ter jih upošteva. Danes si boste prebrali, kako lahko okrepite intuicijo in posledično okrepite svoje življenje z novo energijo, ki izvira znotraj vas.

Stik z naravo je en izmed dejavnikov, ki vam lahko pomaga do jasnejših uvidov in večjo povezanostjo s celim planetom.

Intuitivni posameznik je dojemljiv in ima pogled na celoto, obenem pa mu njegovo znanje in preprostost pomagata, da svoje intuitivne zaznave prepozna in skladno z njimi ravna. Fizična narava, s katero smo obdani, nam pomaga, da lažje najdemo notranjo naravo, ki se skriva v nas. Posamezniki najbolj ovirajo svojo intuicijo takrat, ko delujejo iz svojega ega, ko vidijo le sebe in se težko postavijo nad situacijo. Taki posamezniki težje razsojajo in s tem, ko krepijo svoj jaz, ovirajo intuicijo. Dejavniki, ki vplivajo na to, so lahko različni; vse od družbe, v kateri živimo, od hitrega tempa življenja, do lekcij, ki jih moramo v tem življenju predelati. Toda, vsak posameznik, ki uvidi, da ni trden v svojih odločitvah, se težko odloča ter se počuti kot žrtev, je na dobri poti, da ponovno odkrije svojo notranjo naravo in s tem intuicijo.

Ne pozabi, da ti samo vsakodnevno prakticiranje lahko prinese željene rezultate.

Vsako jutro, pred službo poišči povezavo do nove epizode med svojo elektronsko pošto in seveda potem naučeno spravi v prakso. Ne bo ti vzelo veliko časa, rezultati pa bodo neprecenljivi.

Želite prejemati obvestila o: 

     • najnovejših angelskih nasvetih (video, audio, pisno)
     • spletnih meditacijah in spletnih tečajih
     • akcijah pri prodaji produktov: knjige, angelske karte, angelske esence
     • Potem izpolnite prijavnico tukaj spodaj in vpišite svoj e – naslov