Kako izbrati prave angelske karte

19 Dec 2014
Marjetka Novak
22584
0

Kako izbrati prave angelske karte je vprašanje, ki si ga zastavlja večina ljudi, ko so stojijo pred prodajno polico, ki je polna najrazličnejše ponudbe.

Angelske karte so lahko odličen način za razvijanje intuicije in zunajsenzorskih sposobnosti. Angeli vam nikoli ne napovedujejo prihodnosti, temveč vam pomagajo, da vidite trenutni položaj iz neke druge perspektive. Omogočijo vam, da bolje spoznate in razumete sami sebe. Angelske karte so odlično darilo tudi za tiste osebe, ki jih angeli za zdaj še ne zanimajo in to zato, ker običajno vsi ljudje radi vlečejo karte. Angelske karte namreč prebujajo otroka v nas. Opazujte otroke, pokažite jim angelske karte in prepričana sem, da ga ni otroka, ki ne bi užival pri vlečenju kart.

Na trgu je veliko vrst kart: angelske, ciganske, tarot … Uporabljajo se v razne namene in imajo zelo različne energije – frekvence. Ko izberete določene karte, se z njimi priklopite na določeni energetski kanal. Zato je zelo pomembno, kakšne karte izberete.

Sama sem vedno uporabljam angelske karte, ker me druge preprosto niso pritegnile. Pred tridesetimi leti, ko sem bila v težavni življenjski situaciji sem obiskovala jasnovidce, vedeževalce itd., vendar mi to ni prineslo nič kaj dobrega. Porabila sem ogromno časa in denarja in postala odvisna od njih. Nekateri so pravi mojstri tega, kako doseči, da se stranka kar naprej vrača. In te odvisnosti sem se težko znebila. Zato sem sedaj zelo previdna pri delu z angelskimi kartami in svetovanju strankam, ker ne želim, da postanejo odvisni od mene.

Zapomnite si, da vam nobene karte in tudi angeli ne morejo napovedati prihodnosti. Lahko vam samo pomagajo bolje razumeti, ter spoznati, zakaj ste se znašli v danem položaju in kaj morate spremeniti pri sebi, da se bo trenutno stanje spremenilo na bolje. Imate namreč svobodno voljo in možnost izbiranja in odločanja in s tem oblikujete svojo prihodnost.

Morate se zavedati, da osebe, ki pridejo na branje angelskih kart, običajno tarejo raznorazne težave na različnih življenjskih področji. V takem stanju so stranke tudi bolj dojemljive za različne sugestije. Torej, če je oseba, ki izvaja branje kart zelo sugestibilna, bo s tem močno vplivala na svojega klienta in na ta način dobesedno implantirala v energijsko telo svojega klienta to, kar mu bo povedala. V klientovem življenju se bo to, kar je slišal, lahko sčasoma začelo dogajati zaradi močne sugestibilnosti osebe, ki izvaja branje angelskih kart in klientove dojemljivosti za sugestije in ne zato, ker bi se to tudi sicer zgodilo. Zato je zelo pomembno, na kakšen način se izvaja branje angelskih kart, da ne škodite svojemu klientu. Oseba, ki izvaja branje angelskih kart, zagotovo ne sme biti vase zaverovana, vzvišena in egocentrična oseba. Ravno tako je pomembno, da se zavedate, da ni pomembno, kakšna sporočila lahko dobite vi, ampak, kakšna sporočila so v danem trenutku v korist in podporo vašemu klientu. Morate vedeti, da klienti preprosto niso vedno pripravljeni slišati vse, kar vi lahko posredujete.

Jaz sama vedno uporabljam angelske karte kot zdravilni pripomoček. Angelske karte so mi v pomoč pri navezovanju stika z angeli in skozi pogovor s stranko se zgodijo dejanski energijski premiki, tako da se ozdravi delček duše klienta. Torej namen branja angelskih kart ni napovedovanja prihodnosti in zadovoljevanje radovednosti, ampak temu, da se zgodijo konkretne spremembe v klientovem življenju.

PS.: Če želite individualno svetovanje s pomočjo angelskih kart se lahko naročite na info@svetangelov.com  Cena za 1 uro je 70 EUR + 22% DDV

Včasih na mojih tečajih kdo svetuje sotečajniku: Ja, te karte so res močne, super, moraš jih kupiti. Vendar same po sebi karte nimajo posebne moči. Ne pozabite, da smo MI tisti, ki jim damo moč in jim pomagamo, da oživijo – s svojim odnosom do njih in s svojimi nameni.

Včasih me tečajniki vprašajo, ali lahko imajo več različnih kart ali samo ene. Odgovorim jim: Prisluhnite sebi in naredite tako, kakor vam narekuje notranji glas. Vse je v redu. Vendarle mislim, da je dobro uporabljati ene (tiste, ki vas najbolj pritegnejo) dalj časa  in šele potem morda preizkusiti še z drugimi, zato da vaš um ne postane preveč zbegan.

Ko kupite angelske karte, jih morate najprej energijsko očistiti, nato pa se z njimi povezati in jih podrobno spoznati. S svojimi kartami morate navezati jasno komunikacijo. Ko jih energijsko očistite, si vsako posebej dobro oglejte in nanjo meditirajte. Tako boste navezali tesnejši stik z angelskimi kartami in se z angeli močneje energetsko povezali. Priporočam, da vsak dan meditirate na drugo karto in ne na vse hkrati (v enem dnevu).

Otroška ljubezen do angelov in izkušnja z angelskimi kartami

Kako lahko izberete prave karte zase?

Velikokrat slišim vprašanje: Kako naj izberem karte? Kako vem, katere so prave zame? Odgovor je vedno zelo kratek in preprost: tiste, ki so vas prve pritegnile, so gotovo prave za vas. Seveda pa je pomembno tudi  to, da veste ali želite karte uporabljati kot hitro metodo pridobivanja odgovorov ali pa želite z njimi delati bolj poglobljeno. Ko vam je to jasno, postane izbira kart precej lažja.

Sama sem skupaj z mojimi angeli kreirala 3 različne angelske karte:

Opažam, da so moje stranke večkrat zmedene, ker ne vejo katere izbrati, zato vam bom opisala bistveno razliko med njimi.

Angelske karte – Sporočila angelske ljubezni so primerne za začetnike in vse tiste, ki iščejo hitre odgovore in to zato, ker so že na sami karti angelska sporočila. Sama jim rečem tudi »hitre karte«. Ljudje jih imajo običajno zelo radi, ker jim ni potrebno veliko razmišljati, samo postavijo vprašanje in izvlečejo karto, ter preberejo sporočilo. Primerne so za vse tiste, ki še nikoli niso delali z angelskimi kartami in tudi za darilo osebam, ki jih angeli do sedaj še niso zanimali. Velikokrat se zgod, da se ljudje začnejo zanimati za angele, ko prejmejo angelske karte za darilo in vidijo, kako skozi karte vedno prejmejo pravi odgovor.

Opisala vam bom zgodbo: Vsak dan hodim na pošto in gospa, ki dela na pošti mi je enkrat rekla: »Dobila sem za darilo angelske karte. Do zdaj nisem verjela v angele, ampak hmm … angelske karte mi res dajo vedno prave odgovore.« Posledica je bila, da se je gospa zaradi tega začela bolj zanimati za angele in duhovnost.

Sporočila angelske ljubezni - Angelske karte  Karte lahko naročite TUKAJ!

Angelske karte – Sporočila angelov – Energijske karte božjih posrednikov so primerne za vse tiste, ki želite bolj poglobljeno delati z angelskimi kartami. Zakaj? Te karte nimajo napisanih sporočil na sami karti, ampak samo v priloženi knjižici in to z namenom. Morate vedeti nekaj, če so sporočila napisana že na sami karti, potem avtomatično preberete sporočilo in to vam lahko onemogoči, da bi prisluhnili angelskim sporočilom in svoji intuiciji, ker začnete brati, kaj piše.

Sporočila angelov - Energijske karte Karte lahko naročite TUKAJ!

Angelske karte – Angelske kartice – Hitra rešitev za osebni in poslovni uspeh, pa so povsem drugačen od zgoraj opisanih kart. Namenjene so temu, da vidite, da imate v življenju številne možnosti izbire in da vam angeli posredujejo VPRAŠANJE in ne odgovor. Torej angeli vam bodo posredovali vprašanje, ki ga morate postavljati cel dan, da boste postali magnet za nove priložnosti in da boste videli zanimive možnosti izbire. Več o metodologiji postavljanja vprašanj bom napisala kdaj drugič.

Kartice najprej premešajte in nato postavite vprašanje: »Angel varuh moj, katero je tisto vprašanje, ki ga moram danes ponavljati, da se bodo izboljšali moji odnosi« (ali kaj drugega, kar vas pač zanima)? Ko izvlečete angelsko kartico, jo morate nositi s seboj cel dan in nato čim večkrat ponavljati vprašanje, brez, da iščete odgovor. Odgovori, navdihi in drugačen situacije in nove priložnosti bodo prišle v vaše življenje same po sebi, brez, da v to vlagate velik napor. Zato se te kartice tudi imenujejo Hitra rešitev za osebni in poslovni uspeh.

angelske_kartice_manjse Kartice lahko naročite TUKAJ!

 

Tako, toliko za danes, upam, da sem vam z današnjim nasvetom omogočila, lažjo izbiro in odločitev pri nakupu angelski kart.

Angelske karte lahko naročite na TEJ POVEZAVI. Če boste v angelski trgovini kliknili na sliko škatlice posameznih kart in malo počakali, se vam bo odprla podstran s podrobnejšim opisom posameznih kart.

Vabim vas, da širite angelsko svetlobo in če so vam angelske karte všeč, delite ta članek na svojem FB profilu, G+ ali twitate, če imate twiter …

Želim vam veliko božjih blagoslovov!

Želite prejemati obvestila o: 

     • najnovejših angelskih nasvetih (video, audio, pisno)
     • spletnih meditacijah in spletnih tečajih
     • akcijah pri prodaji produktov: knjige, angelske karte, angelske esence
     • Potem izpolnite prijavnico tukaj spodaj in vpišite svoj e – naslov