Angelska pomoč za večjo jasnost misli

9 Avg 2015
Marjetka Novak
3909
0

Angelska pomoč za večjo jasnost misli.

Angelska_pomoč_ za_večjo_jasnost_misli

Če veliko delate z računalnikom, če veliko miselno delate, pride v vaših možganih do naboja, saj vaši možgani zadržujejo električni naboj vseh vaših misli in čustev in vse to povzroča stres. Iz tega razloga sama pogosto med gledanjem televizije izkoristim čas in si držim točke na glavi.

Naši možgani imajo nešteto točk in različni deli možganov so povezani z različnimi deli fizičnega telesa, različnimi notranjimi organi ter različnimi življenjskimi področji. Ko držite isti točki na levi in desni strani glave se razmagneti električni naboj v možganih in uravnoteži desna in leva možganska polovica. Priporočam, da istočasno držite točke tako na levi, kot tudi na desni strani in med držanjem točk zaprosite angele, da razpršijo električni naboj v vaših možganih; na ta način boste dosegli večjo jasnost misli.

Predstavljajte si baterijo. Če sta pola pravilno vpeta v plus in minus, se bo baterija sčasoma izpraznila, a v času delovanja lahko napaja veliko naprav. Isto se dogaja z vašimi možgani. Če si držite prste na levi in desni strani glave hkrati, bo to povzročilo, da se bo električni naboj v vaših možganih razpršil in vi se boste bolje počutili, lažje boste mislili in kos boste vsakodnevnim mentalnim naporom, predvsem, če veliko časa preživite za računalnikom.

Želite prejemati obvestila o: 

     • najnovejših angelskih nasvetih (video, audio, pisno)
     • spletnih meditacijah in spletnih tečajih
     • akcijah pri prodaji produktov: knjige, angelske karte, angelske esence
     • Potem izpolnite prijavnico tukaj spodaj in vpišite svoj e – naslov

Želim vam veliko božjih blagoslovov!

Marjetka Novak

marjetka novak