Angelska skrivnost za pozitivne misli in čustva

1 Nov 2014
Marjetka Novak
5088
0

Angelska skrivnost za pozitivne misli in čustva

Tokrat imam za vas nasvet, kako lahko sami na hiter in enostaven način izbrišete negative misli ali čustvo.

Ko na računalniku neke datoteke ne želite več, enostavno pritisnete tipko ‘delete’ in datoteka se izbriše. Isto velja za nas. Naše fizično telo je kot računalnik z določeno programsko opremo … to so čustva, misli in podzavestni vzorci. Pomembno je, da ste ves čas pozorni na svoje misli in čustva in da postanete bolj zavestni.

Angelski recept za samopomoč:

  • Ko se zaveste, da imate negativne misli ali negativna čustva, za trenutek preprosto zaprite oči in si pred seboj predstavljajte oltar v templju nadangela Mihaela, na katerega položite svoje čustvo ali miselni vzorec.
  • Vizualizirajte si, kako nadangel Mihael to misel ali čustven vzorec briše. Na ta način boste lahko hitro transformirali svoje misli in čustva.
  • Sedaj le to nadomestite z nečim, kar želite kreirati v svojem življenju.

Morate se zavedati, da ni pomembno, da le brišete in preobražate svoja negativna čustva, ampak, da jih je tudi potrebno nadomestiti z nečim pozitivnim, kar želite kreirati v svoji realnosti.

V preteklosti sem bila mnenja, da je treba le brisati negativne programe, a sem spoznala, da računalnik postane neuporaben, če izbrišemo vse datoteke. Računalnik je kar naenkrat popolnoma prazen in neuporaben.

Isto je z našim telesom. Mi v tej fizični realnosti ne moremo obstajati, če nimamo določenih programov. Koristno je, da vnaprej vemo, kaj želimo doseči v življenju, saj smo brez te osnovne ideje kot ladja brez krmarja. Vedeti moramo, kaj želimo, poznati moramo želeno smer, priporočeno pa je, da si ne začrtamo vseh korakov za dosego tega cilja. Na podlagi tega lahko potem čistimo negativne misli in negativna čustva ter jih nadomestimo z nečim, kar si želimo. Skratka, na podlagi lastne volje prevzamemo vodilo lastnega življenja, tako da sami izbiramo svoje misli in čustva, ne pa, da iz svoje okolice nezavedno pobiramo čustva in občutke drugih ljudi.

Želim vam čudovit angelski dan!

Marjetka Novak

marjetka novak