Brisanje negativnih misli in čustev

19 Feb 2015
Marjetka Novak
4394
0

Brisanje negativnih misli in čustev.

Verjetno tudi VI niste nobena izjema in imate vsaj občasno kakšne negativne misli ali čustvo. Zato imam danes za vas nasvet, kako lahko sami na hiter in enostaven način izbrišete negative misli ali čustvo.

Zamislite si računalnik. Ko na računalniku neke datoteke ne želite več, enostavno pritisnete tipko ‘delete’ in datoteka se izbriše. Isto velja za vse nas. Naše fizično telo je kot računalnik z določeno programsko opremo … to so čustva, misli in podzavestni vzorci. Pomembno je, da ste ves čas pozorni na svoje misli in čustva in da postanete bolj zavestni.

Angelski recept za samopomoč:

 • Ko se zaveste, da imate negativne misli ali negativna čustva, za trenutek preprosto zaprite oči in si pred seboj predstavljajte oltar v templju nadangela Mihaela, na katerega položite svoje čustvo ali miselni vzorec.
 • Vizualizirajte si, kako nadangel Mihael to misel ali čustven vzorec briše. Na ta način boste lahko hitro transformirali svoje misli in čustva.
  Sedaj le to nadomestite z nečim, kar želite kreirati v svojem življenju.

Morate se zavedati, da ni pomembno, da le brišete in preobražate svoja negativna čustva, ampak, da jih je potrebno tudi nadomestiti z nečim pozitivnim, kar želite kreirati v svoji realnosti.
V preteklosti sem bila mnenja, da je treba le brisati negativne programe, a sem spoznala, da računalnik postane neuporaben, če izbrišemo vse datoteke. Računalnik je kar naenkrat popolnoma prazen in neuporaben. Isto velja za vaša telesa. V tej fizični realnosti ne morete obstajati brez ega, ne morete obstajati brez svoje programske opreme, lahko pa jo nadgradite ali zamenjate. Koristno je, da vnaprej veste, kaj želite doseči v življenju, saj ste brez te osnovne ideje kot ladja brez krmarja. Vedeti morate, kaj želite, poznati morate želeno smer, priporočeno pa je, da si ne začrtate vseh korakov za dosego tega cilja. Na podlagi tega lahko potem čistite negativne misli in negativna čustva ter jih nadomestite z nečim, kar si želite. Skratka, na podlagi lastne volje prevzamete vodilo lastnega življenja, tako da sami izbirate svoje misli in čustva, ne pa, da iz svoje okolice nezavedno pobirate čustva in občutke drugih ljudi.

PRIPOROČILO: Meditacija NADANGEL JOPHIEL – Za naročila, mi lahko pišete na info@svetangelov.com

 Nadangel Jophiel - Transformacija negativnih prepričanj - meditacija

Želite prejemati obvestila o: 

      • najnovejših angelskih nasvetih (video, audio, pisno)
      • spletnih meditacijah in spletnih tečajih
      • akcijah pri prodaji produktov: knjige, angelske karte, angelske esence
      • Potem izpolnite prijavnico tukaj spodaj in vpišite svoj e – naslov