Energijsko zdravljenje – kako moliti in prositi?

13 Feb 2016
Marjetka Novak
5418
0

Energijsko zdravljenje – kako moliti in prositi?

Zakaj moramo pri energijskem zdravljenju vedno prositi, da se stvari zgodijo tako, kot je to v najvišje dobro klijenta?

Tole je fotka, ki sem jo posnela na tečaju ANGELSKI REIKI 1.stopnja … na desni strani zgoraj se je pojavil svetlobni krog.

energijsko_zdravljenje

Če se želite tudi sami naučiti metode energijsko zdravljenje s pomočjo angelskega reikija, vas vabim, da si več preberete tukaj!

angelski-reiki

Že pred leti sem končala vse stopnje tradicionalnega Reikija. Vendar pa sedaj vidim, da je Angelski reiki v primerjavi s tradicionalnim, kot da bi primerjali Mercedes s Fičkom. Marjetka hvala, res si mi spremenila življenje, si odlična učiteljica z velikim srcem.”

– Valentina S., Ljubljana

Zahvaljujem se Marjetki Novak za čudovit, prizemljen pristop pri podajanju znanja o Angelskem reikiju. Na preprost, vsem razumljiv način, brez odvečnega kompliciranja je naša skupina prejela vse potrebno znanje za samostojno zdravljenje sebe in drugih. Po uspešni osvojitvi diplome za prvo stopnjo Angelskega reikija sem se brez pomislekov prijavil na drugo stopnjo. V tako prijetnem in s pozitivno energijo prepojenem prostoru se lahko dogajajo samo konkretni premiki v pozitivno smer. Prav vsak izmed udeležencev tako zakoraka lepšemu življenju naproti. Marjetka HVALA :)”

– Adam K., Koper

Več informacij o dvodnevnem tečaju ANGELSKI REIKI, se nahaja TUKAJ!

Želite prejemati obvestila o: 

     • najnovejših angelskih nasvetih (video, audio, pisno)
     • spletnih meditacijah in spletnih tečajih
     • akcijah pri prodaji produktov: knjige, angelske karte, angelske esence
     • Potem izpolnite prijavnico tukaj spodaj in vpišite svoj e – naslov