Kako lahko aktivirate svoje tretje oko

27 Apr 2016
Marjetka Novak
18487
0

Kako lahko aktivirate svoje tretje oko

Tretje oko – Danes bom govorila o tem:

 • kako lahko aktivirate svojo šesto čakro imenovano tretje oko
 • izvedeli boste, kako se izraža, če imate v tretjem očesu preveč ali premalo energije
 • z vami pa bom tudi podelila nekaj praktičnih nasvetov, kako se lahko sami povežete z angeli tretjega očesa in Nadangelom Rafaelom.

Indijska tradicija imenuje tretje oko oko znanja – notranji učitelj, v budistični umetnosti je 3. oko upodobljeno kot dragulj sredi čela bud.
Evangelij pa pravi: Luč telesa je oko: če je torej tvoje oko jasno, bo tvoje telo polno luči. Matej 6:22
Upanišade pa opisujejo človekovo telo kot mesto z desetimi vrati, devet vrat vodi navzven, to so: obe očesi, nosnici, ušesa, usta, sečnica in zadnjik. Deseta vrata – tretje oko, vodijo v notranje svetove in notranje nivoje zavesti.

Šesta čakra ali tretje oko je povezana s hipofizo in epifizo – češariko. Leži med obrvmi in je indigo modre barve. Razvija se v sedmem letu starosti otroka.

Tehnično gledano je češerika majhna žleza z notranjim izločanjem v samem središču možganov. Najdemo jo na vrhu hrbtenice oz. tam, kjer se možgani nadaljujejo v hrbtenico.

Medicina češeriki pripisuje funkcijo izločanja hormona sreče.

Zdaj pa si poglejmo, kako se lahko izraža energijsko stanje tretjega očesa?

Osebe, ki imajo v svojem tretjem očesu premalo energije, so lahko precej nedisciplinirane, preobčutljive, velikokrat občutijo strah pred uspehom, v skrajnih primerih pa zbolijo za shizofrenijo.

Če ima tretje oko preveč energije,  potem se to lahko odraža kot: pevelik ego, ponos, taka oseba je lahko precej manipulativna, fanatična in avtoritativna.

Uravnotežena energija v tretjem očesu pa se izraža kot karizmatičnost, taka oseba z lahkoto sprejema in sledi svojemu notranjemu vodstvu, je nenavezana na materialne dobrine in je ni strahu pred smrtjo.

Fizične in psihološke težave pri nepravilno delujočem tretjem očesu:

 • težave s sinusi
 • ponavljajoči se nahodi
 • možganska kap
 • možganski tumor
 • motnje vida (kratkovidnost, daljnovidnost, astigmatizem, škiljenje, glavkom, konjunktivitis, vnetje šarenice …)
 • glavobol (napetost, migrena)
 • vrtoglavica, omotica
 • težave z očmi in očesno mreno
 • disleksija
 • okvare sluha (šumenje, izguba sluha, vnetja ušes)
 • bolezni hipofize (endokrino neravnovesje)
 • presnovne motnje
 • Različni strahovi
 • nesposobnost pravilne presoje
 • halucinacije in obsesije
 • težave s koncentracijo
 • togost v razmišljanju
 • nočne more
 • oseba težko vizualizira

Pri uravnoteženju energije tretjega očesa si lahko pomagate tudi z kristali:

ametist, modri fluorit, smaragd, sugelit

Jedi, ki se priporočajo pri uravnoteženju energije tretjega očesa, so:

vsa zelenjava, sadje in različni čaji: preslica, sivka, vijolica, divja mačeha, dobra misel ….

Tretje oko vam pomagajo uravnotežiti tudi angeli tretjega očesa in Nadangel Rafael.

Nadangel Rafael vam poleg tega, da je zadolžen za zdravljenje, lahko omogoči veliko jasneje videti nastalo situacijo in jasne vizije, seveda, če ga boste za to prosili.

Nadangel Rafael in angeli tretjega očesa vam bodo pomagali uravnotežiti vaše tretje oko in bodo prečistili različna negativna programiranja iz tega življenja in tudi iz preteklih, ki vam onemogočajo jasno videnje. Pod jasno videnje imam v mislih tako jasno videnje trenutne situacije, kot tudi jasne vizije – jasnovidnost.

Sedaj pa bom z vami podelila nekaj načinov, kako se lahko sami povežete z angeli tretjega očesa in nadangelom Rafaelom?

Prižgite belo svečko, predvajate si pomirjajočo glasbo, se sprostite, ozemljite in usmerite zavedanje v svoje tretje oko. Pokličete svetlobne angele tretjega očesa in jih prosite za čiščenje in uravnoteženje očesa. Ničesar ne vizualizirate – samo opazujemo, kaj se dogaja. Čez čas se zahvalite in znova ozemljite.

Tri noči zapored pred spanjem prosite angele tretjega očesa, da med vašim spanjem očistijo in uravnotežijo vaše tretje oko. Zjutraj se seveda ne pozabite zahvaliti.

Napišite pismo angelom tretjega očesa in nadangelu Rafaelu ter jih prosite za čiščenje, zdravljenje in uravnoteženje tretjega očesa in za jasne vizije.
Vsako jutro in vsak večer se v molitvi povežite z angeli tretjega očesa in nadangelom Rafaelom, ter prosite za jasne vizije in usmeritev. Zahvalite se.
Kadar koli se čez dan spomnite, zastavite vprašanje svojim angelom tretjega očesa in prisluhnite odgovorom. Odgovori lahko pridejo na različne načine, lahko jih slišite ali vidite. Sporočila, lahko pa prispejo tudi pozneje, skozi besede kakšnega človeka, kakšno knjigo ali časopis …

Karto »ANGEL TRETJEGA OČESA« iz angelskih kart »Sporočila angelske ljubezni« si daste na vidno mesto ali pa jo nosite s seboj, da vas vedno, ko jo zagledate ali se je dotaknete, spominja na vašo željo po jasnih vizijah. Slika te angelske karte namreč nosi močan energijski zapis, pravzaprav vse slike teh angelskih kart »Sporočila angelske ljubezni« nosijo močan energijski naboj posameznih angelov in nadangelov.
Angelske karte so vam na volju na tej povezavi http://trgovina.svetangelov.com/trgovina/angelske-karte/angelske-karte

Pričevanje:

Marjetka, moram ti povedat, da sem si angelsko karto »ANGELA TRETJEGA OČESA« vsakodnevno polagala pred spanjem na svoje tretje oko za 5 minut in nato položila karto na svojo nočno omarico. Potem sem svojemu angelu varuhu postavila vprašanje (karkoli me je pač v danem trenutku zanimalo) in čisto vsakič sem skozi svoje sanje prejela zelo natančne odgovore. Hvala ti za te resnično angelske karte!

–          Milica

No tako, bogatejši ste za spoznanje, kako se izraža, če imate v tretjem očesu preveč ali premalo energije in kako lahko hitro sami, ob pomoči angelov in nadangelov aktivirate in uravnotežite svojo šesto čakro, imenovano tretje oko. Na vas pa je, da sedaj stopite v akcijo in to kar ste se ravnokar naučili, spraviti v prakso.

Zato, ker velikokrat blokade tretjega očesa ne izvirajo samo iz trenutnega življenja, ampak lahko vzrok za težave leži v preteklih življenjih, sem za vas pripravila čudovito meditacijo PREBUJANJE 3. OČESA, da boste hitreje in lažje odpravili vzrok težav. MP3 posnetek te meditacije lahko naročite tako, da mi pišete na info@svetangelov.com

Veliko božjih blagoslovov vam želim,

podpis

Marjetka Novak

Vaša angelska mentorica

Želite prejemati obvestila o: 

     • najnovejših angelskih nasvetih (video, audio, pisno)
     • spletnih meditacijah in spletnih tečajih
     • akcijah pri prodaji produktov: knjige, angelske karte, angelske esence
     • Potem izpolnite prijavnico tukaj spodaj in vpišite svoj e – naslov