Prizemljitev – 7 ključnih korakov

6 Nov 2014
Marjetka Novak
7435
0

Prizemljitev je ključna za kakršno koli komunikacijo z angeli, duhovnimi vodniki ali energijsko zdravljenje.

Prizemljitev in 7 ključnih korakov je nekaj, kar bi moral vedeti prav vsak.

Metoda za večjo svobodo skozi prizemljevanje in transformacijo omejitev!

Več o tečaju si lahko preberte na tej povezavi!

Če vam pokažem, kako lahko vzpostavite močnejšo povezavo z angeli in jasnejšo komunikacijo z njimi, ter, kako zgraditi močne temelje, na katerih lahko gradite ali bi si želeli naučiti več?

Dejstvo je, da se vse več ljudi zanima za angele.

Vsi si želijo prejemati njihova sporočila, vendar pa marsikdo ne poskrbi za korenine. Zamislite si, da porabite veliko časa in denarja za to, da obiščete številne duhovne delavnice, rezultatov pa od nikjer ali pa se morda celo »priklopite« na napačen kanal, pa se tega sploh ne zavedate. Da se vam kaj takega ne bo zgodilo, sem za vas pripravila zelo zanimiv nov spletni teča “Metoda za večjo svobodo skozi prizemljevanje in transformacijo omejitev”! 

Naučili se boste številnih SKRIVNOSTI za prizemljenost svojega fizičnega telesa, poslovnih projektov, biznisa, doma, delovnega prostora, denarnice in odnosov.

V 7 korakih boste lahko prizemljili česarkoli v fizični realnosti. Tečaj vam bo omogočil, da boste zgradili močno bazo, na kateri boste lahko gradili. Saj veste, tudi hiša mora imeti trdne temelje.

Rešitev je v tem, da poskrbite za dobro prizemljenost in odpustite svoje omejitve. To je osnova in nuja pred začetkom povezovanja in komunikacije z angeli.

Ta tečaj sem kreirala zato, ker menim, da je dobra prizemljenosti ključnega pomena, da ste lahko kreativni, uspešni, srečni in zadovoljni tukaj in zdaj.

Ali veste, da lahko prizemljite marsikaj: sebe, svoje fizično telo, poslovni projekt, biznis, dom, delovni prostor, denarnico, bančni račun, odnose ……

Kakšni so simptomi in posledice slabe prizemljenosti:

  • imate težave s koncentracijo in se težko koncentrirate
  • prijatelji vam govorijo »preveč razmišljaš«
  • imate prijatelje in znance, ki so energijski vampirji
  • imate prijateljico, ki ji zaupate svoje načrte in se nato vsakokrat ti načrti izjalovijo
  • imate nešteto čudovitih idej, ki jih nikakor ne morete realizirati v praksi
  • ste nagnjeni k nesrečam in nezgodam
  • imate vrtoglavice in ste raztreseni
  • v svojem fizičnem telesu niste polno prisotni
  • se doma ali na delovnem mestu ne počutite dobro in vam delo ne gre od rok

Vse to so simptomi in posledice slabe prizemljenosti, na globjem nivoju pa vaša duša ni integrirana v vašem telesu in ne živite tukaj in zdaj.

Kaj je povedala ena udeleženka tečaja, ki je potekal v živo v manjši skupini?
Resnično se nisem zavedala, koliko vsega je bilo potrebno prizemljiti. Rezultati v vsakodnevnem življenju pa so bili neverjetno hitri in nedvoumni. Sedaj se moje življenje odvija mnogo bolj z lahkoto in občutim veliko več radosti v svojem srcu. Ker sem sama veliko bolj stabilna in samozavestna, so se spremnili tudi ljudje okoli mene. Slavica Marjanovič

Več o tečaju si lahko preberte na tej povezavi!