Nadangel Chamuel – odgovor na vaše vprašanje

16 Nov 2014
Marjetka Novak
6679
0

Nadangel Chamuel – odgovor na vaše vprašanje

Ta teden ste mi posredovali vprašanje, kako lahko uporabljate angelsko esenco Nadangela Chamuela, da boste lahko hitreje aktivirali svojo srčno čakro!

Nadangel Chamuel je tisti, ki vam bo omogočil, da boste lažje sprejemali in dajali ljubezen. Pri navezovanju stika z nadangelom Chamuelom vam je lahko v veliko pomoč angelska esenca.

  • Navežite tesnejši odnos z nadangelom Chamuelom!
  • Prepoznajte svoje čustvene travme!
  • Očistite in ozdravite svoje čustvene rane!

Z blagoslovom nadangela Chamuela in njegove legije angelov ozdravite svoje srce čustvenih in fizičnih tegob ter ga znova odprite brezpogojni ljubezni.

Nadangel Chamuel je zadolžen, da z nežno energijo ozdravi naše srce tako fizičnih tegob, kot čustvenih ran in nam pomaga, da ga znova napolnimo z brezpogojno ljubeznijo.

Angelska esenca vam bo omogočila, da pogledate globlje v svoje srce, opustite nakopičeno bolečino in zadržana čustva ter znova začnete ljubiti samega sebe in druge.

Uporabite jo, kadar želite uravnotežiti srčno čakro, izboljšati slabe odnose z ljudmi, pregnati nerazumevanje, obnoviti sočutje, odpuščanje ter ljubeče odnose znotraj družine.

Uporabite pa jo lahko tudi takrat, ko želite izboljšati svojo samopodobo, utrditi samospoštovanje ali spodbuditi svojo kreativnost.

To esenco je posebej priporočljivo uporabljati v kombinaciji z meditacijsko zgoščenko NADANGEL CHAMUEL – Zdravljenje in čiščenje srca

LJUBEZEN - Nadangel Chamuel ANGELSKE ESENCE

Angelsko esenco lahko naročite TUKAJ   – LJUBEZEN – Nadangel Chamuel si lahko preberete tukaj!