Nasvet Nadangela Sandalfona

18 Okt 2014
Marjetka Novak
5119
0

S pomočjo Nadangela Sandalfona prizemljite sebe in svoje energijsko telo.

Nadangelu Sandalfonu rečemo, da je brat dvojček Metatronu. Slednji je vseprisoten v etru, nadangel Sandalfon pa je izza vse manifestirane forme. Nič v tej zemeljski realnosti se ne more manifestirati brez njegove prisotnosti.

Sandalfon vam bo pomagal, da boste prizemljili svoje ideje in cilje, da boste prizemljili sebe in vse pozitivne energijske spremembe, ki se bodo zgodile v vašem energijskem telesu.

Pomagal vam bo tudi prečistiti vaše zemeljske čakre, če ga boste za to poprosili. Že njegovo ime Sandalfon /sandal + fon-telefon/ vam pove, da nadangel Sandalfon prenaša vse vaše molitve, želje in cilje k Bogu. Vaše molitve niso samo pozitivne, morate vedeti, da so molitve tudi vse vaše negativne misli in čustva, zato je treba, da postanete čim bolj zavestni vseh svojih misli in čustev, sicer boste manifestirali ravno tisto, česar si ne želite.

Priporočam vam, da ta teden vsakodnevno priklicujete nadangela Sandalfona in ga prosite, da vam uravnoteži vašo korensko čakro in vaše stopalne čakre.

Vesela bom, če mi boste preko elektronske pošte poslali na info@svetangelov.com opis svojih izkušnje, ki bo posledica komunikacij z z nadangelom Sandalfonom.

Naj bo vaše življenje, posuto z zlatim angelskim prahom!

Različne angelske meditacije lahko naročite v naši ANGELSKI TRGOVINI