Kako prevzeti nadzor nad svojim življenjem?

12 Mar 2015
Marjetka Novak
3055
0

Kako prevzeti nadzor nad svojim življenjem – video angelski nasvet!

Mnogi razpravljajo o tem, kaj je pozitivno in negativno, a se hkrati ne zavedajo, da so v začaranem krogu obsojanja. Bolj, kot boste razmišljali o negativni energiji, bolj boste privlačili stvari, ki niso v vaše najvišje dobro. Zato vam priporočam, da ne pretiravate z usmerjanjem svoje pozornosti na to, kaj je pozitivno in kaj negativno, saj si boste s tem naredili še več škode, kot koristi.

Na primer: Elektrika … po eni strani vam pomaga in razsvetljuje prostor, a ob neprimerni uporabi vas lahko celo ubije. Elektrika po svoji naravi ni niti pozitivna niti negativna, samo JE in od vas je odvisno, kako boste z njo ravnali.

Isto je z energijo. Ta sama po sebi ni ne pozitivna, ne negativna, samo JE. Samo od vas je odvisno, kako boste z njo ravnali. Zato vam priporočam, da ste ta teden pozorni na to, kaj mislite in kaj obsojate pri drugih ljudeh. Vsakokrat, ko se boste zalotili, da obsojate in kritizirate druge ljudi, raje recite ali pomislite »zanimivo«. Če rečete »zanimivo«, se v energijo in stanje te osebe ne boste vpletli in zato nima na vas vpliva.

Zavedajte se, da vsakokrat, ko nekaj obsojate pri drugih ljudeh, le- tega ne bi obsojali, če slična frekvenca ne bi že obstajala v vašem energijskem ustroju. Vsakokrat, ko nekaj izkušate izven sebe in vidite stvari, s katerimi se ne strinjate, je en del vas le-to pritegnil v vaš univerzum in povzročil, da ste pritegnili  ljudi, dogodke in stvari, ki jih obsojate.

Po drugi strani si ne smete zatiskati oči. Seveda obstajajo na svetu tudi slabe stvari, ki jih ljudje počnejo, ampak, če boste to obsojali, boste škodili sami sebi. Dobro je sicer, da opazite realno situacije, ni pa dobro, če se vanjo energijsko vpletete. Velika razlika je med tem, da opazite realno situacijo in med tem, da to kar opazite, tudi obsojate. Če nekaj samo opazite in na to čustveno ne reagirate, potem to ni obsodba.

Toliko za danes, uživajte življenje brez obsodb!