Od česa je odvisen vaš uspeh

4 Mar 2016
Marjetka Novak
3053
0

Od česa je odvisen vaš uspeh, zakaj vam pri tem lahko pomaga vaš notranji glas in zavedanje o vseprisotni.

Vaš uspeh v življenju je odvisen od tega, koliko ste sposobni slišati svoj notranji glasu. Vsak izmed vas je blagoslovljen s tem, niste ločeni, ste eno z vsem, ste eno z božanskim virom, božansko modrostjo, božanskim umom (lahko rečete tudi univerzumom, če vam je to bližje). V vsakem trenutku ste unikatno povezani z božanskim virom.

Zato, ker smo vsi eno in ker je v tej enosti popolna, celostna modrost in nič ne manjka. Zato ker nič ne manjka je to eno največjih daril, ki nam ga daje bog, božansko (univerzum).

V vsakem trenutku imate sposobnost, da dostopate do te modrosti. Večina ljudi pa je žal odrezana od te modrosti, bodisi, da se tega ne zaveda ali pa meni, da je njim to nedostopno in na ta način potem omejujejo svoje življenje in svoj uspeh.

Pomembno je, da se začnete zavedati, da je od tega, koliko ste sposobni slišati glas modrosti znotraj sebe tudi odvisno, kako uspešno bo vaše življenje.

Vas zanima, zakaj ste vseprisoten, vsevedni, vsemogočni in nesmrtni, kot je dokazala tudi znanost?

Mi vsi skupaj obstajamo v holografskem polju energije …

Če razčlenimo svoje fizično telo … naše telo je sestavljeno iz fizičnega tkiva, organov, celic, molekul, atomov, subatomskih delcev in na najnižji ravni obstajamo kot kvantni delci energije. Plesoče točke svetlobe skačejo skozi skalarne valove.

Na fizičnem nivoju ne obstaja nič, kar ne bi bilo del vseprisotnega polja … vseprisotnost pomeni, da je nekaj prisotno vsepovsod, ves čas.

Ni kraja ali stanja, ki bi lahko obstajalo in ne bi imelo dostopa do neskončnih informaciji v holografskem polju, zato ste vseprisotni.

Vseprisotnost pomeni: neskončno zavedanje, razumevanje in vpogled v kompletno univerzalno znanje.

Ni časa in prostora, pa čeprav se nam vsem skupaj tako zdi …

V holografskem polju imate moč izbire, dostop do neskončnih informacij in na vse lahko vplivate s svojimi mislimi in dejanji … zato ste VSEPRISOTNI.

Ljudje večkrat rečejo, »joj, če se bom samo ukvarjal sam s sabo, potem sem egoističen/a … vedeti morate, ali se ukvarjate s seboj, da lahko duhovno napredujete in če sledite svojim sanjam, s tem kreirate določeno vibracijo, ki odzvanja v neskončnost in s tem, ko odzvanja v neskončnost avtomatično vpliva na vse okoli vas, zato vsakokrat, ko naredite preskok naprej v svojem življenju, avtomatično prispevate k boljšemu in lepšemu svetu.

VSEPRISOTNOST pomeni imeti neomejeno avtoriteto in vpliv ter sposobnost kontroliranja svoje usode, izbire svoje življenjske poti in da izberete, da postanete opazovalec, ki kreira opazovano.

V tem holografskem polju ste NESKONČNI in NESMRNI zato, ker ste energija na kvantnem nivoju … energija pa je brezčasna in neuničljiva.

Zamislite si, če bi vas to učili v šoli ali doma, namesto, da vam sidrajo, da niste vredni, da ste grešnik, da je bog nekaj, kar je izven vas in da morate malikovati nekaj ali nekoga izven vas, kako drugačno bi bilo vaše življenje.

Morda ste tudi vi v preteklosti kdaj obiskali kakšno vedeževalko ali jasnovidko, ker ste potrebovali pomoč … tudi v tem primeru ste svojo moč dali nekomu drugemu, verjeli ste, da nekdo drug ve več kot vi sami. Skrajni čas je, da se začnete zanašati na svoje notranje vodstvo in svojo resnico.

Zamislite si, kako čudovito bi bilo, ko bi v vsakem trenutku lahko slišali svoj notranji glas, svoje notranje vodstvo in vam odgovorov ne bi bilo potrebno iskati izven sebe. Ali ne bi bilo to čudovito?

Prav zdaj v tem trenutku se lahko odločite: »DOVOLJ JE«, ZDAJ se hočem naučiti slediti svojemu notranjemu vodstvu.

Zavedajte se, da ste vedno ob pravem času na pravem mestu!

Verjamem, da resonirate z vsem povedanim in ste navdihnjeni, zato vas vabim, da si sedaj pogledate program meditacije BLAGOSLOV NADANGELA ZAGZAGELA, HANIELA IN JEREMIELA ZA AKTIVACIJO INTUICIJE !

Blagoslov Nadangela Zagzagela, Haniela in Jeremiela za aktivacijo intuicije - meditacija

Če z vsem povedanim resonirat, vas vabim tudi, da te informacije podelite tudi s svojimi prijatelji in znanci. Hvaležni vam bodo!

Več o meditaciji BLAGOSLOV NADANGELA ZAGZAGELA, HANIELA IN JEREMIELA ZA AKTIVACIJO INTUICIJE, si lahko preberete TUKAJ!

Želim vam čudovit angelski dan!

Marjetka Novak

marjetka novak
Želite prejemati obvestila o: 

     • najnovejših angelskih nasvetih (video, audio, pisno)
     • spletnih meditacijah in spletnih tečajih
     • akcijah pri prodaji produktov: knjige, angelske karte, angelske esence
     • Potem izpolnite prijavnico tukaj spodaj in vpišite svoj e – naslov